Ангел Лясков се очертава да е левият защитник на ЦСКА

...
Ангел Лясков се очертава да е левият защитник на ЦСКА
Коментари Харесай

ЦСКА с 3 опции за ляв защитник преди дербито с Левски

Ангел Лясков се обрисува да е левият бранител на ЦСКА в дербито против Левски на следващия ден, написа " Тема спорт ". Този вид наподобява най-вероятен, откакто Жанио Бикел беше изпъден против Ботев Пловдив за купата и е осъден за един мач.
 ЦСКА пусна евтини билети за реванша с Ботев
Отляво в отбрана против " канарчетата " действаше Стойчо Атанасов, само че бургазлията надали ще започва и в мача против " сините ". Пред треньора на " алените " Любослав Пенев има и 3-та алтернатива за позицията - Жеферсон.

Бразилецът обаче е с най-малки шансове да играе. За да попадне в групата, отвън 18-те би трябвало да остане Енрике или Евандро поради поспортите отвън Европейски Съюз.

Подобен ход обаче може да ореже офанзивните козове от пейката. Единственият по-опитен нападател като запаса ще е Джеси, който обаче позагуби доверието на Любо напоследък, а и му липсва игрова процедура.

При тази обстановка доста евентуално е Лясков да бъде ляв бек, а Енрике да започва пред него като крило. При такава настройка Евандро ще остане запаса и ще е алтернатива от пейката както като крило, по този начин и за върха на офанзивата.

Извън 11-те за дербито ще остане Чорбаджийски, който игра доста едва против Ботев Пд. ЦСКА непроменяемо инкасира попадение в последните 5 мача, в които Чорбаджийски започва.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР