Ангел Христов от т.нар. братя Галеви е починал в частната

...
Ангел Христов от т.нар. братя Галеви е починал в частната
Коментари Харесай

Ангел Христов починал в частна болница в Дупница

Ангел Христов от така наречен братя Галеви е умрял в частната болница " Свети Иван Рилски " в Дупница. Тази информация даде служителката, издала смъртния акт, заяви бТВ.

Смъртният акт е подписан от лечебното заведение.

Личната карта, която е предоставена на служителката в ЕСГРАОН е била с имената на Ангел Христов и е била изтекла още през 2018 година

Вчера вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи, че Христов не е влезнал в страната със собствен документ за идентичност и че се а единствено тялото му да е вкарано в България.
 Министерство на вътрешните работи и прокуратурата нищят случая с Ангел Христов Обновена
Министерство на вътрешните работи и прокуратурата нищят случая с Ангел Христов

Разследва се дали е погубен, по какъв начин е влезнал в страната и кой му е помагал

Припомняме, на 3 юни   Той е другар и съучастник на Пламен Галев. Двамата са известни като братя Галеви. Те са някогашни барети и част от службите през 90-те години на предишния век. Прочуха се след 2000 година с бизнеса си, в това число и с записаните общи компании с Христофорос Аманатидис - Таки, офшорки и други, с които вземат участие в редица бизнеси, изключително интензивно в региона на Дупница. Още преди арестуването им и повдигането на, имаше отправени обвинявания за политически чадър над Братя Галеви.

Галеви напущат през 1997 - 1998 година системата на Министерство на вътрешните работи, след което стартират бизнес кариера, известни са най-вече като разположени в региона на Дупница, където в Ресилово строят голяма резиденция.

Чрез мрежа от компании имената им се свързват с Христофорос Аманатидис - Таки, Васил Божков , Феодор Феодоров - Голямата Федка. Индиректно активността им се свързва и с Брендо, а имената им изплуваха и от - една от жертвите на групата за отвличания на " Наглите ".

През 2012 година са по дело за образуване и управление на незаконна група , като получават присъди от 5 до 7 години в на затворническо общежитие, само че преди да влязат за 4 и 5 години затвор изчезват от страната . Обявени са за и въпреки и родните служби, доказано не от един министър на вътрешните работи, , Братя Галеви по този начин и не са върнати у нас.

Публичен е с Румен Петков, тогава , която е записана и и при която бе разкрита самоличността на Алексей Петров, секретния помощник на Министерство на вътрешните работи .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР