Ангел Христов от т.нар. братя Галеви е починал от масиран

...
Ангел Христов от т.нар. братя Галеви е починал от масиран
Коментари Харесай

Ангел Христов е починал от масиран инфаркт, мистерията около завръщането му се заплита

Ангел Христов от така наречен братя Галеви е умрял от масиран инфаркт. Това е открила осъществената съдебномедицинска аутопсия, оповестиха от Апелативна прокуратура – София. Медиците са открили, че 54-годишният мъж е умрял в резултат на остро разстройство на коронарното кръвообращение.

Взети са материали за спомагателни проучвания, според задачите на следствието, което стартира преди ден.

Институциите обаче се разминават по отношение на това къде тъкмо е настъпила гибелта на Христов – в имението му в село Ресилово или в частна болница в Дупница. Все още остава неразбираемо и по какъв начин търсеният с алена бюлетина е влезнал в България и по какъв начин е публикуван смъртният акт в случай, че той няма годна персонална карта.

Разнопосочни информации се появиха и по отношение на това по кое време тъкмо е бил осведомен по случая вътрешният министър Иван Демерджиев. По думите на министъра евентуално Христов е минал през сухопътна граница в час, когато не се ревизират документите за идентичност или е минал незаконно , само че добави, че към момента се ревизират значими условия за настъпването на гибелта.

Дежурният за уикенда в община Дупница е издал смъртния акт на Ангел Христов. Това е станало при даване на нужните документи – известие от здравно лице и документ за идентичност, сподели пред Българска национална телевизия кметът на Дупница Методи Чимев.

Той не разяснява за какво смъртният акт на Христов е публикуван в Дупница, а не от Сапарева баня, на чиято територия е село Ресилово - където е установена гибелта на Ангел Христов. Казусът провокира несъгласия, откакто шефът на болничното заведение съобщи, че лечебното заведение не е издавал смъртен акт.

Кметът на село Ресилово Мариана Доцина още веднъж разяснява, че с нея не се е свързал никой и няма визия кой и по какъв начин е издал документа. Тя акцентира, че е виждала така наречен братя Галеви единствено на фотография.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР