Ангел Христов един от братята Галеви е починал в дома

...
Ангел Христов един от братята Галеви е починал в дома
Коментари Харесай

Зловеща версия след смъртта на Ангел Христов-Геле: В ход е операция за изчистване на криминалните фигури на прехода

Ангел Христов един от братята Галеви е умрял в дома си в село Ресилово. Това стана ясно късно нощес. Той е беше търсен с алена бюлетина на Интерпол, само че все пак е влезнал в страната.

Министерство на вътрешните работи и прокуратура стопираха погребението му и започнаха да проверяват, по какъв начин Христов е влезнал в страната поради, че е търсен от години. Ще му бъде направена и аутопсия, с цел да стане ясно дали гибелта му е естествена, както са съобщили от фамилията, написа Trubune.bg.

Ето и част от мненията в мрежата:

Ивайло Мирчев

Докато шефовете на служби бяха задействани от президентския кръг да разискват в Народното събрание запис от партийно заседание, в страната се е промъкнал единият „ брат Галев “. И заживял в… родното си село Ресилово, нищо, че публично е търсен от Интерпол с алена бюлетина.

Преди 11 месеца заявих, че българските познавач. служби са пробити и в по-голямата си част не работят за националния интерес на България, а ние имаме проект за реформирането им. Единственият резултат бе, че бях извикан на разпит в ГДБОП.

Междувременно на сцена се завръщат лица от подземния свят с присъщи прякори от 90-те години и стартират да играят все по-силна роля в политическите процеси. “

Любо Огнянов

Ангел Христов „ брат Галев “, с алена бюлетина, бил минал границата преди дни. Ма що другите бягат в Дубай и ЮАР, тук дори и полицейски конвой може да им дадат…

Асен Григоров

Пореден огромен триумф на “службите ”. Силно търсения “брат Галев ” си живеел умерено у тях, до момента в който не починал, несъмнено.

Ивайло Иванов

На Българска национална телевизия не им е ясно по какъв начин брат Галев се е върнал в България без да бъде видян от Министерство на вътрешните работи.

Пътуващите по автомагистрала Тракия и незабелязани от Министерство на вътрешните работи незаконни емигранти са повече от пътуващите българи, обаче в Българска национална телевизия не им е ясно по какъв начин Министерство на вътрешните работи не са забелязал брат Галев.

Николай Паунов

Извън чисто човешката покруса с ранната гибел на брата „ Галев “, се постанова тъжният извод, че в България може да се измъкнеш от правосъдната система, само че от здравната – не! Не бих се учудил, в случай че в този миг Цветан Василев бере череши по Габровско, а Васил Божков пробва лятното меню в някой хотел във Велинград. А, да – и от ден на ден имам вяра, че Елвис е жив и в действителност е в Мемфис.

Полина Паунова

Някъде четох, че Пепи Еврото стигнал до Дубай с детето, дето нямало декларация от майка си, а брат Галев се върнал в България незаконно и умрял.

Преди две-три години цялостен аероплан си влезе като у тех си, щото на летището нямало кой да ги ревизира.

Напълно сме подготвени за Шенген. На-пъл-но. Днес някаква дама от Австрия по този начин викаше по новините: вие сте идеални, не ви пускаме поради вътрешни проблеми в Австрия.

Пуснете ни, бе! Ше станат проблемите още по-вътрешни.

Борислав Цеков

След Къро и единият от Галевите завърши. Едва ли ще е последният. В ход е интервенция за дефинитивно изчистване на престъпните фигури на прехода, които управляват стопански запаси в България. И не, това не е българска интервенция.

Виктор Димчев

Искрени съболезнования за гибелта на един от почтените братя Галеви. Човекът заслужаваше повече медицински грижи в болнични условия, а не да си замине в имението край Ресилово, защитаван като държавна загадка от Държавна сигурност сътрудници, или череп в Дубай, или тиква в Белград.

В тази връзка е добре да се знае, пиша го за не знам кой път, че и брат му е в България, почти на същото място, както и още няколко други техни приятели, Брендо, Ружа и компания.

В общи линии това са хората, поради които на Запад ни гледат с съмнение. А зад тях стоят мутрите, контрабандните канали и оръжията за експорт.

Друго България не основава, най-малко не и в такива мащаби, че да ни пука.

Да си знаете.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР