Ангел Христов е починал в частната болница Свети Иван Рилски

...
Ангел Христов е починал в частната болница Свети Иван Рилски
Коментари Харесай

Би Ти Ви: Ангел Христов от Братя Галеви е починал в частна болница

Ангел Христов е умрял в частната болница " Свети Иван Рилски " в Дупница, съгласно служителката, издала смъртния акт, оповестява Би Ти Ви. Съобщението за гибелта е подписано от лечебното заведение. Личната карта, която е предоставена на служителката в ЕСГРАОН е била на Ангел Христов и е изтекла през 2018 година

Новината за гибелта на Христов. Според първичната информация той е умрял в дома си в Ресилово. Погребението му бе планувано за идващия ден, само че поради следствие на метода, по който се е прибрал в България без да бъде арестуван за излежаване на присъда. Второто следствие е за вещно укривателство. То цели да откри помагал ли е някой на Христов да се укрие в дома си в Ресилово и какъв брой време е траяло това. Още не е известно по какъв начин Ангел Христов е съумял да се върне в България, без да бъде видян от Министерство на вътрешните работи.

Дупнишките предприемачи Пламен Галев и Ангел Христов (наричани Братя Галеви, въпреки че нямат кръвна връзка) бяха оповестени за интернационално търсене от 2012 година, откакто изчезнаха от страната след окончателната им присъда за образуване и управление на незаконна група за рекет и изнудвания.

Вчера вътрешният министър, че ДНК тест е удостоверил самоличността на Ангел Христов, а през днешния ден следва да се извърши и аутопсия, която да откри повода за гибелта му. Установено е, че той не е влезнал в страната със собствен документ за идентичност и че в случай че е употребил някакъв документ, той не е бил същински. Работи се и по версията Ангел Христов да не е влезнал жив в страната. " Смъртният акт е публикуван от длъжностно лице на община Дупница на 3 юни, откакто е получено известието за гибелта. Отново ще подчертая, за мен е необичайно, че нито при приемане на известието за гибелта, нито при издаването на смъртния акт някой е уведомил полицията. Вследствие на нашата оперативна информация, че се готви погребението, ние намерихме тялото, закарахме го в София, в този момент към този момент се намира там и ще бъдат направени подробни проучвания ", сподели Демерджиев.

Внезапната гибел на Ангел Христов подозрително съответствува във времето и с още едно престъпно събитие с българско присъединяване, което подкопава чувството за ефикасна битка с мафията у нас - убийството на Красимир Каменов - Къро в ЮАР,. Знае се, че въпросният " брат Галев " е имал общи компании с Христофорос Аманатидис-Таки - някогашен непосредствен сътрудник и апетитен за сегашен зложелател на Къро поради контрола над дейностите на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, включително така наречен " златен мочур " и лабораторията за фитосанитарен надзор.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР