Ангел Георгиев е кандидатът на партия Възраждане за кмет на

...
Ангел Георгиев е кандидатът на партия Възраждане за кмет на
Коментари Харесай

Ангел Георгиев е кандидатът на „Възраждане” за кмет на Пловдив

Ангел Георгиев е претендентът на партия " Възраждане " за кмет на Пловдив . Това оповестиха на пресконференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Пловдив от локалното управление групировката. Георгиев е депутат в 49-ото Народно заседание и регионален координатор на " Възраждане " за Пловдив. 

Георгиев е член на парламентарните комисии по външна политика и по културата и медиите. Зам.-ръководител е на Делегация в Парламентарната асамблея на Процеса за съдействие в Югоизточна Европа. Бил е народен представител в 47-ото и 48-ото Народно заседание.

Имаме потребност от коренна смяна на философията на ръководството на града, който е впримчен в корупционен възел, разяснява Георгиев. По думите му Пловдив има запаси, само че те не се употребяват рационално и не са разпределени вярно. 

Основните ограничения, които Георгиев и екипът му възнамеряват, са свързани със строителството на нови детски градини и решение на проблемите с превоза в града. Част от проектите на претендента са да бъдат пуснати нови автобусни линии до околните до Пловдив села , ситуирани в общините " Марица " и " Родопи " и тясно взаимоотношение с администрациите им.

Сред целите са още разширение на околовръстния път на града и освобождението му от винетни такси, градеж на многоетажни паркинги, резистентен градски превоз. От партията плануват да няма нарастване на налозите, ще се борят с презастрояването в града. Наложително е да имаме нови общински приюти за бездомни животни, добави Георгиев.

Листата с претенденти за общински съветници и за кметове на регионите в града ще бъдат показани на по-късен стадий.

На конференцията участваха Емил Янков, депутат в 49-ото Народно събрание и ръководител на структурата на партията в Пловдив, и Елена Грозданова, член на управлението на структурата на " Възраждане " в града.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР