Ангел Джамбазки се е самоизолирал в Брюксел, защото има съмнения

...
Ангел Джамбазки се е самоизолирал в Брюксел, защото има съмнения
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки сам се е поставил под карантина в Брюксел

Ангел Джамбазки се е самоизолирал в Брюксел, тъй като има подозрения за няколко инфектирани сътрудници, с които е общувал, съобщи bTV.

„ Подозираме, че има няколко индивида, който може да са инфектирани с вируса. По тази причина преценяме за рационално да не излагаме други наши сънародници на непотребен риск. Последният ни  контакт с тази група наши сътрудници беше предишният понеделник, тъй че този понеделник ще минат 14 дни. Това е по-скоро защитна мярка ", разяснява Джамбазки.

" Виждаме образеца с Италия и до какво води неспазването на разпоредбите. До ужасно доста жертви и една суматоха в обществото. Нищо няма да се случи, в случай че в границите на няколко седмици българските жители лимитират контактите си. Това е потребно за тях. Да няма непотребни разходки ", прибавя още евродепутатът.

По думите му България е взела положителни и навременни ограничения.

" Моето главно терзание е от това, че част от българските жители си мислят, че това е някаква смешка. Притеснението ми е, че доста наши сънародници от ромски генезис се прибират по родните си места от Германия, Нидерландия и Белгия и вместо да съблюдават карантинните си ограничения стартират да се държат много безконтролно. За това аз приканих тези места да бъдат задоволително рационално изолирани, с цел да няма ненужно разпространение на болестта. На тези места би трябвало да има строги ограничения за надзор. “, споделя Джамбазки.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР