Ангел Джамбазки написа един донос срещу мен и колегите в

...
Ангел Джамбазки написа един донос срещу мен и колегите в
Коментари Харесай

Бареков: Джамбазки е спестил 410 000 лева от ЕП! Да бъде така добър да се откаже от политиката и да живее със спестяванията си, да ги дари или просто да отиде и да върне парите! Аз своите ги дарих за български деца!

" Ангел Джамбазки написа един донос против мен и сътрудниците в европарламента, с който стана за смях. Той се е оправдавал и се е извинявал на Волен Сидеров, само че Сидеров не е разрешил на своите оператори да снимат. ", съобщи Бареков в предаването " Бареков и Байрактаров без цензура ", запитан по какъв начин ще отговори на нападките на сътрудника му Джамбазки против него и Волен Сидеров

" Медиите в България крият, че аз бях определен за заместител предстедател на АКРЕ (Алианс на европейските консерватори и реформисти). Проведох срещи в целия свят. ", означи евродепутатът.
Само преди няколко дни, Ангел Джамбазки укори Волен Сидеров в неистина, а Бареков, че го е подвел. В свои трудове във Facebook, Джамбазки загатна датата 15 януари.

В отговор на това и на въпроса какво се е случило на 15 януари в Екологичен потенциал, водачът на ББЦ показа:

Той оправдава едното от своите прозвища " джендърбазки ", тъй като лъже. На 15 януари, евродепутатите се ангажираха напълно сами да поддържат и предизвикват джендърството, посредством допускане на повече пари и средства за техните акции. Този отчет самите евродепутати го пишат и одобряват и поощряване на джендър майчинството. Този отчет е подсилен от няколко евродепутата, а един единствен евродепутат е дал своя вот срещу - аз. Колегата Джамбазки гласоподава - " въздържал се ". 751 са евродепутатите. Ако има примерно 698, които са се въздържали, двама са за и аз съм срещу, с тези два гласа " За " може да мине отчета и той мина. Джамбазки е подкрепил самобичуването на Европарламента. "

" Чувам, че имаме евродепутати с сходни зависимости. Искам да се обърна към тези сътрудници: Ако имате проблеми от такова полово естество, излезте и го признайте пред обществото. Прекалено доста станата тези гласувания " въздържал се " на Ангел Джамбазки. ", прикани в ефира на " Евроком " Николай Бареков.

" Той, както и Андрей Новаков не са показали своята биография. Хора, които влязоха в Екологичен потенциал без един месец трудов стаж. Защо Джамбазки се изнервя? Къде ще отиде Джамбазки откакто му изтече мандатът? Няма къде, той не е работил нищо. Двамата с Новаков влизат в Екологичен потенциал, без нито лев спестявания и за първите две години са икономисали:

Андрей Новаков - 232 495 Евро от заплати и командировъчни. Джамбазки - 410 000 лв.. Неков - 385 000 лв., осведоми евродепутатът.

" Аз нямам икономисан един лев. Част от парите подарих главно на български деца и нуждаещи се хора. Предлагам на Джамбазки да бъде по този начин добър и да излезе, или да се откаже от политиката и да живее със спестяванията си или просто да отиде и да върне парите. ", прикани Бареков

Евродепутатът се обърна с апел към своят сътрудник:

" Джамбазки, несъмнено доста ще боли като бръкнеш в джоба си и извадиш половин милион за бедните. Направих го, не ме боля. От тогава дремя като къпан. Направи го и ще ти олекне. "

Защо бяха тези гнусни офанзиви против мен? Защото февруари месец всичко ще стане ясно. Волен каза-: разводът е реалност, да го създадем цивилизовано, нямаме завещание. Джамбазки желае непременно да стане евродепутат, само че няма да стане. Водя съществени диалози с Атака и февруари месец ще стане ясно кой и къде ще върви на избори. Нито аз, нито Сидеров желаеме да бъдем евродепутати. Важна е датата 8 февруари, когато ще проведем една конференция с сътрудника Сидеров, на която ще участват посетители от АКРЕ. ", показа Бареков.

" Европа ме натиска да вземам участие на тези избори. Затова аз се заех да направя това обединяване в България и когато то е готово, ще се допитаме до хората кой желаят да бъде евродепутат. Искам да кажа, че февруари и март ще бъдат доста изчистващи месеци за българската политика. Хората могат да чакат доста положителни вести към българския консерватизъм. Борбата продължава. ", заключи тематиката водещият.

Евродепутатът направи скандални разкрития и по отношение на Красимир Каракачанов, от времето, когато е бил назначен по благосклонност в ТВ7.

2001 година се бях нанесъл и спях в малкия екран. Имах излъчвания всеки ден. Нямах почивен ден в малкия екран. Един ден господин Цветан Василев ме предложения и ми сподели, че има двама души, които да ми предложи, като единият от тях е Красимир Каракачанов, под предлог, че е историк и може да прави забавни тематики. "Умрял е от апетит, родственик ми е. Не мога да му намеря друга работа. ", споделил Василев.

Съгласих се да го взема при мен и попитах какво заплащане би трябвало да му определим. Василев сподели, че е приказвал с него за 10 000 лв.. Беше неуместно, тъй като аз спях в малкия екран и не взимах 10 000 лв.. Предложих на Василев да си го вземе в банката, само че той изрично отхвърли, под предлог, че е апаш, показа евродепутатът.

След няколко дни размисъл, споделих на Цветан Василев, че мога да си разреша само да му пусна цивилен контракт за половината от парите. Цветан Василев сподели: "Добре, аз ще му давам другите 5000 лв. в плик в банката. " Всички са виждали Каракачанов в банката на Василев.

Опитахме да се му създадем графа в предаването, само че нещата не се получиха и го освободих поради пиене. Той идваше в неделя пийнал. Дори онлайн пристигна пийнал. Защо Бойко Борисов държи Каракачанов като вицепремиер? При състояние, че Бареков също е бил на контракт и беше разкостен.

"Жал ми е за премиера! Борисов е достигнал управническото дъно, щом ръководи с такива вицепремиери. ", заключи Бареков.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР