Ангел Джамбазки изми ръцете си с ГЕРБ, като заяви в

...
Ангел Джамбазки изми ръцете си с ГЕРБ, като заяви в
Коментари Харесай

И едните и другите са маскари! Джамбазки мие ръцете си с ГЕРБ! Нямал нищо общо с поправките за 58 милиона, опростени на Домусчиев! !

Ангел Джамбазки изми ръцете си с ГЕРБ, като съобщи в свое присъединяване в Нова телевизия, че "Обединени патриоти " нямат нищо общо с поправките, с които страната губи извоювани 58 млн. лв. от братя Домусчиеви. Евродепутатът твърди, че отговорност за поправките носят единствено ГЕРБ в лицето на Данаил Кирилов.

Според него в Народното събрание се случват доста странни неща, като даде за образец думите на ръководещите, че няма пари за майките с деца, по тази причина подвигат и акциза на бездимните цигари, а след това се одобряват странни закони, от които страната губи 58 млн. лева

Джамбазки бе безапелационен, че в случай че има някакви подозрения за задкулисие и въпроси, то те са към Данаил Кирилов.

“За мен е неприемливо да се трансформират правила при към този момент подписана договорка “, безапелационен беше Джамбазки.

Ние от БиНюз обачи ви припомняме смяна в закон за 60 000 000 лева, с който нашумя безскрупулния държавен обирджия Кирил Домусчиев, миропомазан от Валери Симеонов е с 5 оферти за промени сред две четения.

Прехвърлят топката един на различен, като че ли не стана известно на цяла България, че всички са забъркани в срамния акт. ПатрЕоти, ГРОБ-аджии, работят дружно и замазват очите на народа с глупави тези и догатки. ПатрЕотите внасят, а ГЕРБ го оформят "законово ", а Домусчиев си заплаща на който би трябвало, а за пред излъгания народ- ни лук яли, ни лук мирисали!

Всичко друго е приказка за наивници, а майките- кучета ги яли!

Ще приключим с един откъс на великия Алеко Константинов, който е мъчително настоящ през днешния ден и дава отговор на всички въпроси. Сами направете изводите си:

" И едните, и другите са маскари! Ти мене слушай, па се не пердах! Маскари са до един! Ама какво да сториш? Не се рита против ръжена! Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата – не може. Не си ли с тях – спукана ти е работата! Па и мене нали ми се желае – я народен представител да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, но като не им клатиш шапка – демон не може те избра! Тъй е! "



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР