Ангел Джамбазки е кандидатът на ВМРО за кмет на София.

...
Ангел Джамбазки е кандидатът на ВМРО за кмет на София.
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки е кандидатът за кмет на София от ВМРО

Ангел Джамбазки е претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София.
„ Кандидатирах се, тъй като София има потребност от отговорно и съществено отношение. С групата ни общински съветници имаме сериозен опит в Столична община. Аз самият имам опит от 7 години. Не се кандидатирах на олимпийския принцип, кандидатирах се, с цел да стана кмет ”, съобщи пред NOVA Джамбазки.
По думите му, в случай че бъде определен за кмет, има кой да заеме мястото му на евродепутат. „ Трети е Юлиан Ангелов. Той е един от най-грамотните по тематиката Балкани и външна политика. Нямам никакви подозрения за неговите качества. Четвърти път е Александър Сиди ”, съобщи Джамбазки.
„ София има потребност от отношение към кварталите, София не е единствено Жълтите павета. " Люлин " е София, " Младост " е София, Нови Искър е София, Ботунец е София, Бухово е София... София има потребност от ориентиране на транспортната скица натам “, разяснява още заместник-председателят на партията. 
" София има потребност да обърне внимание и на младите фамилии, по тази причина ние ще подкрепяме образованото родителство. Това значи подкрепяне - финансово и жилищно на млади и образовани фамилии ", сподели още Джамбазки и добави, че в случай че бъде определен, ще подкрепят и всеобщия спорт.
" София има потребност да бъдат възобновени местата за всеобщ спорт, с цел да могат младежите да бъдат изтеглени от сферата на наркоразпространението и да бъдат стимулирани да спортуват и да се развиват. Масовият спорт значи стадиони в кварталите; значи най-накрая отваряне на Витоша - скъпо имущество на София, което е затворено от години поради така наречен псевдозелени, които вършат всичко допустимо, с цел да не се развива тази планина. Витоша би трябвало да се отвори и софиянци да имат опция да стигнат до нея ", добави Джамбазки. Той съобщи, че са се съсредоточили в няколко посоки, като едно от тях е публичен ред и сигурност:
" Обществен ред и сигурност значи нареждане на паркирането в целия град, значи камери за видеонаблюдение, автобусните линии, значи всеки учебен двор да бъде с видеонаблюдение, парковете също. Означава там, където има плочка, асфалт, да има лампа, а там, където има лампа, да има камера. Означава и повече общинска полиция ", добави той.
" Междувременно първата заповед, която считам да подпиша, е за срутване на противозаконните цигански гета. Всички тези миазми на града би трябвало и ще бъдат изринати ", уточни претендентът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР