Ангел Джамбази – съпредседател на ВМРО и евродепутат, ще обжалва

...
Ангел Джамбази – съпредседател на ВМРО и евродепутат, ще обжалва
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки ще обжалва наложената му глоба от ЕП

Ангел Джамбази – съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат, ще апелира решението Екологичен потенциал да му наложи санкция поради изработен от него  в залата на Европарламента.

Ще спре да им е смешно на всички, които клеветяха и обиждаха, тъй като ще се забележим в съда. Това решение ще бъде обжалвано, тъй като е изсмукано от пръстите, тъжно и доста неуместно, даже обидно за самия парламент, споделя във видеообръщение Джамбазки.

Припомняме, че преди два месеца жест на привет с ръка от българския евродепутат в залата на Екологичен потенциал бе пояснен като нацистки знак. Той изрично отхвърли и съобщи, че очевидно на някои негови сътрудници им се привиждат „ скелети от дрешника “.

Въпросната глоба – санкция, която му се постанова, съгласно Джамбазки е нещо като нищо. Първо, тъй като са гузни и нарушение няма, само че въпреки това откакто са проглушили ушите на хората, че било имало нацистки жест, в този момент няма по какъв начин да си върнат думите обратно.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР