Ангел Бончев е бил задържан за 24 часа в столичното

...
Ангел Бончев е бил задържан за 24 часа в столичното
Коментари Харесай

Арестуваха Ангел Бончев, заплашил сина си с убийство

Ангел Бончев е бил арестуван за 24 часа в столичното 8-о РУП, откакто заплашил сина си с ликвидиране и насочил против него револвер. Предстои казусът да се рапортува на Софийската районна прокуратура и да се реши дали на Бончев ще бъде повдигнато обвиняване и ще се желае ли непрекъсната мярка задържане под стража, заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова за „ Труд “.

Тепърва ще се ревизира с какво оръжие е бил застрашен синът на някогашния президент на „ Литекс “ и дали то е законно притежавано. Все още не е ясно и каква е повода Бончев да заплаши със гибел сина си.

На 21 май 2008 година Ангел Бончев беше похитен от „ Наглите “. Два месеца по-късно и брачната половинка му Камелия бе похитена. През 2012 година Камелия Бончева умря от рак. Тя стана жертва на похитителите при заплащането на откупа за мъж си – 397 000 евро, когато Бончев трябваше да бъде пуснат. Самият той пострада до момента в който беше в плен и похитителите отрязаха единия му пръст. За свободата на брачната половинка си той по-късно направи подаяние от 157 000 евро на фондация „ Утре за всеки “, определена от похитителите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР