Ангел Божилов с прякор Али Баба е намерен мъртъв този

...
Ангел Божилов с прякор Али Баба е намерен мъртъв този
Коментари Харесай

Легендарен бандит и плейбой е открит мъртъв!

 Ангел Божилов с прякор Али Баба е открит мъртъв този следобяд в микроязовир край село Михилци, оповестиха читатели. От полицията потвърдиха неприятната вест. 

Тялото на 57-годишния мъж е било видяно да се носи във водата от инцидентни минувачи. Незабавно хисарските служители на реда са реагирали и са отишли на място. Трупът е изваден. Екип на Спешна помощ е установил гибелта.

При първичния оглед не са открити данни за насилствена гибел. Въпреки това тялото е откарано в Съдебна медицина за аутопсия, с цел да стане ясно дали Али Баба е умрял от удавяне, или по друга причина. Ще бъде формирано досъдебно произвеждане в Районна прокуратура-Пловдив.

Али Баба е някогашен Дон Жуан, любим на дамите в Хисаря, и някогашен престъпник. Местните описват, че на млади години той е бил крепък, здрав и хубав мъж, който имал многочислени връзки, главно с курортистки.

Полицията не е преставала да се занимава с него. Залавян за обири, сбивания, хулиганства, грабежи. Преди години той се пропил и деградирал. Оттогава чашката била непрекъснат сателит в живота му. Последно работел като козар.

Предполага се, че Божилов се е напил толкоз доста, че е залитнал и е паднал в язовира. Мъжът не е фамилен. Има жива майка, която е от хисарския квартал " Веригово ", написа " Блиц ".

Наскоро най-близките приятели на Али Баба – Камен Тодоров-Калата и Иван Неризов-Нериза, също си отидоха от този свят поради опиати и алкохол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР