Ангел Безергянов е новият председател на Общински съвет-Смолян. Той бе

...
Ангел Безергянов е новият председател на Общински съвет-Смолян. Той бе
Коментари Харесай

Общинският съвет в Смолян е с нов председател

Ангел Безергянов е новият ръководител на Общински съвет-Смолян.

Той бе определен на днешното съвещание на локалния парламент, поради неочакваната кончина на досегашния ръководител Венера Аръчкова през предходната седмица. Безергянов бе и единствения препоръчан претендент за поста.

Гласуването се организира скрито, а в комисията по желание влязоха общинските съветници Денислав Костов - ръководител, Иван Гавазов и Филип Топов - члленове.

След извършеното гласоподаване, Костов съобщи, че са дали своят вот 25 съветници. Пет са празните пликове, а действителните бюлетини са 20, което значи, че новият ръководител на Общински съвет е Ангел Безергянов.

От своя страна, новият ръководител благодари на сътрудниците си за оказаната поддръжка. „ Съзнавам, че поемам поста на ръководител в една необикновена обстановката. Ще работя за връщане на политическия дух и градивния разговор.

Вратата ми ще е отворена за жителите, тъй като те чакат съответни решения на проблемите си “, уточни Безергянов. Той моли да дадат образец по какъв начин се водят градивни диспути и пожела триумф до края на мандата на Общинския съвет в града.

Ангел Безергянов е роден на 15 октомври 1986 година Магистър е по право и по финансов мениджмънт. Работил е в съдружие „ Екосвят Родопи “ и в Областния информативен център. От 7 година е на служба юрист-консулт в Държавно горско стопанство-Смилян.

Организационен секретар на общинската конструкция на партията в Смолян. Общински консултант e към този момент втори мандат. На мястото на Венера Аръчкова, като общински консултант влиза Ивайло Халваджиев.

Той е бакалавър по „ Стопанско ръководство “. Целият му трудов стаж над 20 години е в частния бизнес. Бил е общински консултант в мандат 2015-2019 година от гражданската квота.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР