Анестезиолог е убил съпругата и дъщеря си, като използвал топка

...
Анестезиолог е убил съпругата и дъщеря си, като използвал топка
Коментари Харесай

Анестезиолог убил семейството си с топка за йога, пълна с газ

Анестезиолог е умъртвил брачната половинка и щерка си, като употребявал топка за йога, която напълнил с токсичен въглероден оксид, разгласи прокуратурата в съд в Хонконг, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БНР.

Мъжът оставил надутата топка в багажника на колата, като изпусканият газ погубил фамилията му.

Съпругата и 16-годишната му щерка бяха открити на шосе в заключен жълт „ Мини Купър “ през 2015 година, като казусът първоначално мощно озадачи полицията.

Двете бяха оповестени за мъртви в същата болница, където работел брачният партньор, като аутопсията откри, че са умряли от отравяне с въглероден оксид.

Полицията откри спаднала топка за йога в багажника на колата.

Обвиненият за двете убийства мъж не се призна за отговорен в съда.

Прокурори обявиха през днешния ден, че Хоу Ким-сун (53 г.), който по народност е малайзиец, имал любовна връзка със студентка, а неговата брачна половинка му отказала бракоразвод. Те го упрекнаха, че изготвил проект да убие жена си. Според обвиняването той нямал желание да погуби щерка си.

На разпита в полицията мъжът споделил, че настоял дребната му щерка да остане у дома, с цел да си довърши домашното в деня на убийствата.

Той също така бил забелязан по какъв начин цялостни с въглероден окис две топки в Китайския университет където бил помощник. Казал на сътрудниците си, че възнамерява да употребява газа върху зайци, само че пред полицията декларирал, че желал с него да убие плъхове у дома.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР