Анемари Терон от Намибия е майка на 9-месечната Лейла и

...
Анемари Терон от Намибия е майка на 9-месечната Лейла и
Коментари Харесай

Бебето й всяка сутрин се събуждаше с плач и синини! Скрита камера разкри истината! Ако видите записа, ще се разплачете от гняв и потрес

Анемари Терон от Намибия е майка на 9-месечната Лейла и също по този начин сполучлив маркетинг менажер на локален туристически парк. Заради безконечната липса на време решила да наеме детегледачка. Но даже не предполагала, че дамата, която ще й пристигна в къщата, ненавижда децата. Идилията траела досега, в който забелязала, че бебенцето й имало синини по врата, раменете и под едното краче, написа Блиц.

Притеснена, решила да разположи скрита камера в стаята, където било легълцето на бебето.  Когато по-късно преглеждала записа, не могла да повярва на очите си. Камерата прихванала по какъв начин детегледачката влачи бебето за едната ръка като парцалена кукла и по-късно я хвърля в леглото. Накрая хвърля от горната страна й възглавница и се отдалечава все едно нищо не е станало.

Пред Netwek24 майката споделя:

" За мен беше доста тежко и прочувствено да изгледам цялото видео. Следващите дни не можех да хапвам, да дремя и да не мисля за нищо друго, с изключение на за това какво е претърпяло детето ми. " Заедно със брачна половинка си шокираната майка подала сигнал в полицията и детегледачката е арестувана. В съда е упрекната в изтезаване, нахлуване и опит за ликвидиране.  Анемари разказва всичко претърпяно и на профила си във Facebook, където се извинява на дъщеричката си и благодари на околните и приятелите.

" Безценното ми бебче Лейла, знай, че те обичаме безпределно доста и доста съжаляваме за това, през което си предходна!! Благодарим на бог за неговата отбрана и честност, за това, че си жива и към момента подобен ослепителен лъч светлина. От дълбините на сърцата ни брачният партньор ми и аз желаеме да благодарим на всички (семейство, остарели другари, нови другари и изцяло непознати) за цялата им обич, поддръжка, позвънявания, известия и молебствия по време на този път, който изминахме ", написа майката.
Видео, оповестено от майката, може да гледате ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР