Анелия в „Скъпи наследници“ Поп фолк звездата Анелия влезе в

...
Анелия в „Скъпи наследници“ Поп фолк звездата Анелия влезе в
Коментари Харесай

Топ 10 на певици в с роли в киното

Анелия в „ Скъпи наследници “

Поп фолк звездата Анелия влезе в ново амплоа с ролята си на Елена – внучката на баба Сашка в сериала „ Скъпи наследници “. Героинята на певицата изненада освен жителите на село Бели Вит в сериала, само че и почитателите си в действителния живот.

Бони в „ Откраднат живот “ и „ Седем часа разлика “

Бони също изненада почитателите си, показвайки забележителни актьорки умения. След „ Седем часа разлика “, Бони влезе в хитовия медицински сериал „ Открадната живот “ За втория певицата сервира по много нетрадиционен метод информацията, публикувайки фотография на която е бременна. Бони има основна роля във кино лентата „ Маймуни през зимата “

Тита в „ Следвай ме “

Христина Христова или Тита, бързо се трансформира в звезда в уеб сериала „ Следвай ме “. Първите два сезона генерираха над 15 милиона гледания онлайн.

Ева в „ Кифла “

Поп певицата Ева Георгиева стана сензация с присъединяване си в уеб сериала „ Кифла “. В сериала тя си партнира с Рая Белева, а двата сезона на кино лентата събраха над 4,5 милиона гледания.

Крисия във „ Фалшив воин “

Нейният кино дебют е в комедията „ Фалшив воин “, която скоро ще излезе на екран. Освен с колосален глас, тя ще впечатли феновете и с актьорски гений. Във кино лентата си партнира с Калин Врачански.

Поли Генова в „ Скъпи наследници “

Поли се оказа еднообразно добра на музикалната сцена и пред камерата. Потвърждение за това е присъединяване й в хитовата поредици „ Скъпи наследници “, където с изключение на всичко други чаровницата играе самата себе си.

Камелия в „ Скъпи наследници “

Подобно на Поли Генова и Камелия изигра самата себе си в поредицата. В лентата Камелия забавлява локалните поданици по време на благотворителен мач в селото. Да пее на каруца повтаря действителна преживелица от нейната кариера.

Надя Петрова в „ Не по този начин, брат “

Надя Петрова е същинска симбиоза от певчески и актьорски гений. Нейните почитатели мъчно биха споделили къде е по-добра, откакто русокоската стана супер звезда в сериала „ Не по този начин, брат “.

Нети в „ Не по този начин, брат “

Талантът на Нети пред камерата не е изненада за никого. Нети е известна като певица и актриса, а на сцената умее прелестно да разпростира себе си. В уеб сериала тя е в ролята на учителка по музика.

Дара в „ Ние, вашите, нашите “

Поп сензацията Дара е следващата музикална звезда, която опитва уменията си пред камера. В сантименталната комедия младата певица има опция да изиграе самата себе си. По време на присъединяване си тя изпя и най-излъчвана ария за 2016-а „ Кво не чу “, напомня ШОУ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР