Анелия се появи на последното си участие с подозрително коремче.

...
Анелия се появи на последното си участие с подозрително коремче.
Коментари Харесай

Анелия показа бременно коремче

Анелия се появи на последното си присъединяване с съмнително коремче. Кожената пола не съумя да прикрие издутия корем на изпълнителката на "Дай ми още ".

Нейни фенове на клубното присъединяване започнаха да се суетят и побутват. Според тях Анелия е бременна и крие новината от медиите, защото не е трансферирала първите рискови месеци. Остава мистерия кой е осеменител на фолкпевицата, защото от много време не е издавала с кой мачка чаршафите нощем, написа show.blitz.bg.



След като скандалните фотоси на Анелия от последното й присъединяване се развъртяха в обществените мрежи, някои от почитателите й на мнение, че любимката им е преяла и на това се дължи издутият корем. Напълно е допустимо да е била и в цикъл, защото се оплаквала преди няколко месеца пред приятелки, че има проблематичен месечен цикъл, съпроводен с болки и отичане.

Фолк певицата е на 37 години и има огромна щерка от любовта й с предприемача Коко Динев. Анелия постоянно е казвала в свои изявленията, че желае да има още едно дете. Така и не откри подобаващ татко за второ дете, само че това може и да се е трансформирало, откакто се появи с съмнително наедряло коремче на присъединяване.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР