Анелия съобщи, че е посрещнала рождения си ден със своя

...
Анелия съобщи, че е посрещнала рождения си ден със своя
Коментари Харесай

Тя каза „Да“! Вижте коя двойка сключи брак тайно

Анелия заяви, че е посрещнала рождения си ден със своя обичан брачен партньор и породи доста въпроси у почитателите.

 

Дълги години обичаната певица криеше връзките си, само че сега не стопира да парадира с новата си. Обект на нейните усеща е предприемачът Любомир Захаринов. И двамата към този момент имат по един брак. След развода с Коко Динев, тя криеше и заобикаляше тематиката за персоналния си живот. Сега е влюбена до уши.

 

41 години чукна Анелия преди два дни. Обяви: „ Моят специфичен празник с моя обичан мъж “. Текстът съдържа думата husband, което в превод значи брачен партньор. Това породи въпрос дали двойката не е сключила брак скрито?

 

Галена бе първата, която я поздрави за празника. Всички фенове са на едно мнение-че влюбените си пасват идеално. „ Сладурчета “, „ Цъфтиш “, са единствено част от мненията, които оставиха феновете под фотографията.

 

Любовта се отразява ползотворно на кариерата на Анелия. Тя вади шлагер след шлагер и даже написа ария за обичания си. Освен това е в прелестна форма, откакто години наред се бореше с телосложението си. Резултатите не закъсняват след доста спорт.

 

Певицата е клиентка на известния лекар Яковос, който неотдавна направи корекции по лицето й. Не е ясно какво тъкмо е коригирала, само че е щастлива и удовлетворена.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Анелия Любомир Захаринов брак Коко Динев развод
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР