Анелия показа за първи път шеф Иван Манчев с новата

...
Анелия показа за първи път шеф Иван Манчев с новата
Коментари Харесай

Анелия показа влюбения шеф Манчев с новата му

Анелия сподели за първи път началник Иван Манчев с новата му жена. След като кулинарят в телевизионно изявление удостовери, че още веднъж е влюбен, той реши да засвидетелства възприятията си към настоящата си възлюбена Ива Бека, Манчев провежда тържество по случай рождения й ден. Партито се състоя в един от заведенията за хранене на именития кулинар. На него бяха поканени подбран кръг от най-близките другари до двойката. Сред тях, несъмнено, е и Анелия, която от дълги години е приятелка с Ива.



Именно чалга иконата издаде какво се случва в заведението на Манчев, написа "България през днешния ден ". Анелия пусна фотография, на която готвачът и водещ на кулинарни излъчвания е прегърнал новата жена в живота си Ива. Анелия не пропусна и да вземе книга с подпис от Манчев, която той й дава обещание от няколко месеца.



Животът на началник Манчев през последните 2-3 години е като сапунена сага. За да се дозаплете още повече, кулинарното гуру се влюбва в Ива, която е майка на гаджето на най-големия му наследник. Сложно, нали? Оказва се, че Манчев хлътва по бизнесдамата, откакто дъщеря й се сгаджосва със сина му. Готвачът взема решение да се впусне във връзката без значение от връзките на 18-годишния Христо и дъщерята на Ива Елина, които също бяха на празненството.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР