Анелия не спира с изцепките си, които от ден на

...
Анелия не спира с изцепките си, които от ден на
Коментари Харесай

Смях! Анелия, която спа с ниския и 150-килограмов Коко Динев 5 години, защото е богат: Парите не са най-важното!


Анелия не стопира с изцепките си, които от ден дневно потвърждават, че е с нулев разсъдък. Макар цялостен живот да се е водила по парите и материалните облаги, фолк дивата през днешния ден твърди, че има по-важни неща в живота.

Разбира се, доста е елементарно, когато към този момент си постигнал материалното, да се интересуваш от духовното, с цел да си облекчиш съвестта пред Бог и тъкмо това като че ли прави Ани сега.

Певицата твърди, че по време на пандемията е получила просветление и е осъзнала, че не работата и парите са най-важното, а да има с кого да ги споделиш. В този ред на мисли се влюбила в Любомир Захаринов.

Как пък веднъж не се влюби в мъж, който няма доста пари, се пита в загадката. Припомняме, че Анелия изкара 5-годишен брак с кръчмаря и футболен необут Коко Динев.

Коко не е от най-умните, с невисок растеж е и е много заоблен. Според някои сведения в един миг от живота си е достигнал 150 кг.

Обществена загадка е, че Анелия се омъжи за него поради парите. Двамата се венчаха, когато тя беше едвам на 20 година, само че явно към този момент е пресмятала по какъв начин ще й са нужни пари, с цел да стане певица.

Затова през днешния ден наподобява смешно и неуместно, когато изпълнителката на „ Само мене нямаш ” твърди, че парите не са най-важното в живота й, в случай че дотук е следвала единствено и само материалното.

Ако не бяха значими парите за Анелия, нямаше да взе участие в „ Като две капки вода “, където стана за смях с нелепите си превъплъщения в известни артисти. Това надали го е направила за наслаждение, само че щом Маги Халваджиян й заплаща добре, за какво да не покаже какъв брой зле имитира?!

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР