Анелия не е бременна! В това е категорична близка приятелка

...
Анелия не е бременна! В това е категорична близка приятелка
Коментари Харесай

Стана ясно бременна ли е Анелия

Анелия не е бременна! В това е безапелационна близка другарка на певицата, която разяснява плъзналите клюки. Редакцията се свърза и с пиарката на изпълнителката, която обаче отхвърли коментар в неделния ден.

Клюките идват оттова, че на последното си събитие Анелия се е движила постепенно по сцената, сякаш е внимавала да не се претрупа. Плюс това облеклото не прикривало леко издутия стомах на певицата, настояват почитатели на фолкаджийката. Те са безапелационни, че Анелия е бременна и това доста личало на последното й присъединяване онлайн.

Иначе Анелия се е раздала на макс в столична дискотека, радват се феновете на певицата, от които е мъчно нещо да се скрие. Те позволяват, че Анелия може може да носи отроче в корема си, само че да крие от поверие.

Оказа се, че това е следващата нечиста сделка.

Съвсем неотдавна фолкдивата се завърна на попрището на Купидон, когато откри любовта в лицето на предприемача Любомир Захаринов. Той даже й предложи брак, когато тя навърши 41 години. Затова за мнозина не би било учудващо, в случай че певицата обмисля дете с индивида до себе си.

Както знаем, Анелия има една щерка, Ивон, от връзката си с Коко Динев. Захаринов също е татко на две деца, припомня  " България Днес ".

" Говорим си за деца. Все по-готова ставам, вълнувам се доста и считам, че това ще пристигна с времето, само че това си е Божа работа " - призна преди време Анелия и прибавя: " Отговорността за едно дете е напълно на майката, от бащата се чака да поеме финансовата част ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg