Анелия е сред топзвездите в попфолка. Певицата признава, че е

...
Анелия е сред топзвездите в попфолка. Певицата признава, че е
Коментари Харесай

Анелия направи голямо разкритие, ето какво

Анелия е измежду топзвездите в попфолка. Певицата признава, че е прекомерно ангажирана с работа, което я радва. „ Прави ми усещане, че моите приятелки, които даже нямат толкоз благоприятни условия, живеят доста повече от мен. Аз не мога да си разходвам парите, аз единствено работя,п;ише блиц. Но пък ми е толкоз хубаво, когато видя фамилията си, че имат всичко, че им е топличко и прелестно, че върша някои неща за тях. Това не значи, че не се разглезвам, само че на празници, а и по-голямата част от живота ни е работа, само че ние си обичаме работата ", разкрива тя. Все отново съумява да построи желан дом, за който към този момент писахме.

Актуалната звезда споделя, че поради професионалните си цели не е съумяла да почива през януари към този момент две години, само че е безапелационна: „ Казала съм си, че от другата година всеки януари месец това ще ми е метод на живот ”. Определя себе си като работохолик и динамичен човек. Занимава се с доста неща и отвън професионалните си задължения и съвсем не й остава време да се отдаде на живота.

Междувременно пайнерката пусна нова ария - баладата " Сърцето ми ". С композитора Ави Бенеди са измислили игра за феновете си. Те чакат почитателите им да запишат видеа по какъв начин пеят върху синбека на парчето. Трите най-хубави осъществявания ще получават късмет за среща с двете звезди.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР