Андрю Тейт, британско-американски гражданин и бивш професионален кикбоксьор, предизвикващ разногласия

...
Андрю Тейт, британско-американски гражданин и бивш професионален кикбоксьор, предизвикващ разногласия
Коментари Харесай

Арестуваха Андрю Тейт за трафик на хора

Андрю Тейт, британско-американски жител и някогашен професионален кикбоксьор, пораждащ различия в обществените медии, беше арестуван дружно с брат си Тристан в окръг Илфов северно от Букурещ късно нощес по обвинявания в трафик на хора и обезчестяване, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на румънски медии.

По-рано инфлуенсърът беше блокиран от разнообразни обществени медийни платформи поради език на омразата във връзка с дамите.

Дирекцията за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма (ДРПОПТ) в Румъния съобщи в късно изказване, че четирима обвинени, в това число двама английски жители и двама румънци, са задържани по обвинявания в присъединяване в проведена незаконна група, трафик на хора и обезчестяване.

По информация на дирекцията, представена от АП, английските жители са вербували дами, които са били подложени на " актове на физическо принуждение и психическа насила “, били са полово експлоатирани от членове на групата и принудени да вземат участие в порнография, предопределена да придобие " значими финансови облаги “, отбелязва организацията.

В изказването не се загатват имената на братята Тейт. Снимки, оповестени от румънски медии, демонстрират по какъв начин Тейт бива отведен с белезници от маскирани чиновници на реда.

Дирекцията за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма заяви, че е идентифицирала шестима души, които са били полово експлоатирани от проведената незаконна група, и че пет къщи през вчерашния ден са били обект на нахлуване. Заподозрените са арестувани за 24 часа.

ДРПОПТ заяви през днешния ден, че прокурорите са поискали от Букурещкия съд да удължи ареста на Андрю Тейт с 30 дни, съобщи Ройтерс.

По-рано тази седмица Тейт разгласява в Туитър видео на планински регион в Румъния, където се оповестява, че е живял през последните пет години.

Тази седмица Тейт влезе в словесна война с 19-годишната активистка за климата Грета Тунберг, откакто показа своя фотография в Туитър, на която стои до състезателен автомобил " Бугати “ и се похвали, че има 33 автомобила.

Видеозапис от полицейската акция, съпътстващ изказването на организацията за битка с проведената престъпност, демонстрира няколко замъглени спортни коли, пачки пари и револвер, добавя АП.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР