Андрю Робъртсън вярва, че атмосферата на „Анфийлд” не може да

...
Андрю Робъртсън вярва, че атмосферата на „Анфийлд” не може да
Коментари Харесай

Робъртсън: Мачът с Атлетико е на живот и смърт, готови сме

Андрю Робъртсън има вяра, че атмосферата на „ Анфийлд” не може да се приема за даденост и прикани последователите да оказват помощ до дъно на Ливърпул против Атлетико Мадрид в сряда.

Европейският футболен крал посреща испанците с недостиг от един гол след първия двубой сред двата отбора в Мадрид. Ранен гол на Саул Нигес даде задатък на „ дющекчиите”, а в този момент Ливърпул ще би трябвало да надделее над противника, с цел да продължи отбраната на трофея, извоюван през предишния юни.

Очаква се атмосферата на митичния стадион на „ червените” да бъде още веднъж на равнище, само че Робъртсън предизвести, че не може да се чака отборът на „ рохибланкос” да не играе пред екзалтираните фенове. Той също по този начин призна на брифинга преди срещата, че тимът би трябвало да играе по метода, който го прави Ливърпул, с цел да отстрани отбора на Диего Симеоне.

„ Ако нямаме прецизен удар, няма да продължим напред. Доминирахме във владението и имам вяра, че в сряда още веднъж ще го създадем. Нужно е да създадем повече шансове и би трябвало да го създадем – всичко е на „ живот и смърт”. От друга страна се нуждаем и от „ суха” мрежа. Трябва да играем, както играе Ливърпул и представянето ни да е такова. Можем да се възползваме от всеки проблем на съперника и да победим всеки тим. Феновете вършат огромната разлика, само че не би трябвало да одобряваме тяхното наличие като даденост”, сподели шотландският ляв бек на тима.

„ Трябва да дадем 100% от себе си и да вявраме, че ще успеем. Ако представянето ни е мощно, почитателите ще създадат, каквото е нужно от тях. Надявам се просто да имаме още една специфична нощ на „ Анфийлд”, сподели бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР