Андрю Робъртсън призна, че е наясно, че го очаква „дяволска

...
Андрю Робъртсън призна, че е наясно, че го очаква „дяволска
Коментари Харесай

Робъртсън: Чака ни дяволска битка до края на сезона

Андрю Робъртсън призна, че е наясно, че го чака „ дяволска борба “ на футболното поле, когато се завърне в игра за Ливърпул през идващия месец. „ Червените “ понижиха разликата от водача във Висшата лига до Манчестър Сити на 9 точки след тежък триумф.

Отборът на Юрген Клоп, който сега се любува на отмора вследствие на зимната пауза, би трябвало да се завърне в игра при започване на февруари. Освен борбата за купата, Ливърпул ще спори с Интер в елиминациите на Шампионска лига, има мач с Кардиф Сити за ФА Къп, както и заключителен мач с Челси за Купата на Лигата.

„ Дубай в никакъв случай не те разочарова “, стартира Робъртсън пред британските медии, откакто се намира в емирството в компанията на Джеймс Милнър и Алекс Окслейд-Чембърлейн, а триото разпуска от футбола с игра на голф.

„ Понякога почивката е добра, от време на време – не. Въпреки нея, в главата ми съм изцяло наясно, че откакто се завърна в Англия ме чака „ дяволска борба “ на футболния терен с Ливърпул и Шотландия. Важно е обаче „ да изключиш “ мозъка си и да правиш нещата, които обичаш, наслаждавайки се на хубавото време. В интерес на истината тримата с Алекс и Джеймс не се бяхме разбирали да идваме в Дубай дружно “, сподели Робо.

„ Това е известно място и голфът е известен спорт измежду футболистите. Футболът е толкоз натоварен, че би трябвало да опиташ да презаредиш батериите и да разпуснеш, а голфът е съвършен метод за това “, приключи левият бранител на Ливърпул и капитан на Шотландия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР