Андрю Гарфийлд се превъплъщава в ролята на емблематичното чудовище в

...
Андрю Гарфийлд се превъплъщава в ролята на емблематичното чудовище в
Коментари Харесай

Андрю Гарфийлд влиза в ролята на чудовището Франкенщайн във филм на Гийермо дел Торо

Андрю Гарфийлд се превъплъщава в ролята на емблематичното страшилище в идния филм на Гийермо дел Торо " Франкенщайн ", който се продуцира в границите на цялостната договорка на режисьора с Netflix.

Според източници на „ Giant Freakin Robot “ артистът от " Спайдърмен " се причислява към плана дружно с сътрудника си от Marvel Оскар Айзък, който ще се превъплъти в облика на титулярния лекар. Засега не е известно дали филмът на Гийермо дел Торо ще бъде директна акомодация на истинския разказ на Мери Шели от 1818 година или един от многото разнообразни разновидности на изходния материал, които Холивуд е основал през годините.

Както Андрю Гарфийлд, по този начин и Гийермо дел Торо имат сполучливи взаимоотношения с Netflix, което прави партньорството на двамата във " Франкенщайн " много рационално.

Последният план на Гийермо дел Торо за стрийминг платформата е акомодацията на „ Пинокио “. Тя бе счетена за най-хубавата от трите разнообразни акомодации на „ Пинокио “.

От своя страна Андрю Гарфийлд може да благодари на Netflix за скорошното си завръщане след " Невероятния Спайдърмен ". През 2021 година Гарфийлд се превъплъти в облика на драматурга Джонатан Ларсън в биографичния мюзикъл " Тик, тик... БУМ! ", режисиран от Лин-Мануел Миранда. Ролята му донесе победа на " Златен глобус " и номинация за " Оскар ", създавайки предпоставки за преосмисляне на по този начин нашумялото му преобразяване в ролята на Питър Паркър, а сега той като че ли се носи по вълната на публичното боготворене. Андрю Гарфийлд би трябвало да се появи напълно скоро и като спорния милиардер Ричард Брансън във кино лентата „ Hot Air “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР