Андриан Краев трудно криеше разочарованието си след в мач от

...
Андриан Краев трудно криеше разочарованието си след в мач от
Коментари Харесай

Андриан Краев пред БНТ: Все едно всичко е срещу нас

Андриан Краев мъчно криеше разочарованието си след в мач от квалификациите за Евро 2024.

Пред Българска национална телевизия халфът на Левски съобщи, че няма пояснение за този резултат и добави, че в родния отбор са се повторили някои неточности от предходните срещи.

" И аз нямам отговор за какво загубихме. Наистина играхме добре. Доминирахме тотално предвид на аления картон, само че към този момент не знам дали е липса на късмет, класа или шанс. Получаваме гол в края на първото полувреме и по-късно в 97-ата минута. Липса на централизация ли е това не знам? Все едно всичко е против нас ", стартира Краев.

" Повтарят се едни и същи неточности, може би, от младостта на тима, само че с тях се пораства нагоре. Надявам се да си вземем поуките и повече да не позволяваме такива неща ", продължи той.

24-годишният футболист разяснява още и към какво би трябвало да се стреми представителния ни отбор до края на годината, имайки поради, че фантазията за европейското състезание към този момент е изгубена.

" Предстоят ни мачове за авторитет и обиграване. Да създадем едно ядро в националния тим, което да играе отсега нататък и да се опита да натрупа някакви триумфи ", приключи Андриан Краев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР