Андриан Краев може да отърве мъките, които ще има, ако

...
Андриан Краев може да отърве мъките, които ще има, ако
Коментари Харесай

Има оферта от Турция за Андриан Краев

Андриан Краев може да отърве тъгите, които ще има, в случай че тренира единствено за здраве до лятото. На " Герена " е пристигнала съответна оферта за него от Турция. На този стадий обаче " сините " не желаят да разкриват повече детайлности, написа " Мач Телеграф ".

Както е известно, самият халф разгласи, че му е време да се опитва в чужбина. Но в краен случай бил подготвен да остане в Левски, в случай че няма различен излаз. Както е известно, сред Краев и " сините " зее сериозна бездна.

Националът упорства за сериозна заплата от ранга на 30 000 лв., с цел да възобнови контракта си, който изтича през лятото, само че пък е получил корав отвод. И в този момент Краев има правото да води диалози с претендентите за подписа му.

Твърди се, че се е намерил отбор, който е подготвен да го вземе, стига Левски да одобри офертата, която е отправена за Краев. Иначе самият футболист бил договорил персоналните си условия.

Очаква се през днешния ден шефовете на " сините " да обсъдят този въпрос, както и други, откакто започват още веднъж работните си действия.
 Хосе Кордоба е трансферна цел №2 на Бешикташ
Хосе Кордоба е трансферна цел №2 на Бешикташ

Първата такава е Оливер Торес от Севиля
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР