Андриан Андреев се завърна обратно на корта с победа на

...
Андриан Андреев се завърна обратно на корта с победа на
Коментари Харесай

Няма да има двойна радост днес: Андреев спечели едва 4 гейма и напусна турнира в Анталия

Андриан Андреев се завърна назад на корта с победа на ITF шампионата в Анталия след повече от месец неявяване, надделявайки мъчно над международния номер 1254 Тайо Яманака по-рано през днешния ден. Така родният ни представител трябваше да излезе още един път на корта в границите на деня, само че за жалост не съумя да се поздрави с втора поредна победа и беше надигран от испанеца Пол Мартин Тифон с 6:2 6:2.

Тифон, който за разлика от Андреев бе изиграл първия си мач преди три дни, стартира с повече самочувствие и осъществя пробив още в началните мигове на откриващата част. Това даде спомагателна убеденост на 22-годишния испанец и той напълно притежаваше самодейност, до момента в който изтощеният Андреев не съумя с нищо да затрудни своя противник и скоро частта отиде на името на 418-ия в света.

Третата ни ракета сподели проблясъци при започване на втория сет и пречупи противниковото подаване още с неговото начало, само че до края Ади не съумя да направи нужното, с цел да усили задатъка си. Четири безответни гейма в интерес на Тифон го изведоха на удобна позиция в резултата, а до края испанецът не срещна компликации по пътя си към завършване на крайната победа.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР