Андрей успя да победи Симеон, който още в началото даде

...
Андрей успя да победи Симеон, който още в началото даде
Коментари Харесай

Андрей смачка Симеон на финала и грабна 100-те бона от "Игри на волята"

Андрей съумя да победи Симеон, който още първоначално даде поръчка да бъде огромният победител в Игри на волята. Трета се класира единствената останала жена от дванадесетте Паулина, която се отличи с множеството си победи на арената. Това бяха тримата финалисти в Игри на волята.  Андрей , който се появи като спокоен, неконфликтен състезател се оправи съвършено в последната борба и завоюва 100 000 лева.  Резултатът в борбите сред Андрей и Симеон до през днешния ден бе безусловно еднакъв и на последната борба на Арената стана ясно кой е по-добрият боец. Въпреки враждата им, след края на играта и двамата демонстрираха взаимно почитание. „ Ти беше по-добър от мен. Радвам се, че най-после си стискаме ръцете “, сподели Симеон и поздрави огромния победител. 24-годишната певица беше на косъм да се бори за огромната премия, само че Симеон съумя да стигне до финалната фаза на последната игра единствено секунди преди нея и по този начин двамата с Андрей дефинираха победител я.

До полуфинала на предаването доближиха петима души - Андрей , Симеон, Паулина, Стратимир и Неделчо. Стратимир и Неделчо отпаднаха тъкмо преди огромния край на предаването в игра на нерви.

Игри на Волята беше белязано от ожесточената борба, обрати, непредвидени победи, загуби и.. Мани, която беше камъка на раздора и за фенове, и за участници. Последната седмица пък на предаването се организираха ударни борби и елиминационни игри, в които отпаднаха любимци на феновете и кандидати за огромната премия Борис, Рабухчиев и Елизабет. Точно преди обединяването на племената си потегли и Морунов, който мнозина също смятаха за любимец за първото място.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР