Андрей Суздалцев каза, че според него в Турция са криели

...
Андрей Суздалцев каза, че според него в Турция са криели
Коментари Харесай

Какво е скрито за американско-руските преговори? Не са говорили само за ядрената заплаха

Андрей Суздалцев сподели, че съгласно него в Турция са криели за договарянията сред Съединени американски щати и Русия. По негово мнение на срещата е била разисквана освен нуклеарната опасност.

На фона на срещата сред шефа на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин и шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс в Истанбул диалозите за възможни подмолни договаряния сред Русия и Запада по тематиката за Украйна и освен се активизираха, означи в ефира на програмата „ Ние сме в течение “ Елена Афонина, водеща на канала Царьград,.

Тя попита политолога Андрей Суздалцев до каква степен тези известия имат действителна основа. Според него избрани контакти са поддържани от първия ден на спецоперацията и не престават да се поддържат:

" Това е естествено, тъй като нашият свят е доста дребен и е кондензиран с нуклеарни оръжия. Това е първият проблем. И той има световен темперамент, тъй че този проблем е настоящ както за Вашингтон, по този начин и за нас. "

В тази връзка специалистът призна, че изцяло се доверява на информацията, че извършената в Турция среща сред ръководителите на разследващите служби на Съединени американски щати и Русия е била преди всичко по въпросите на нуклеарните оръжия.

Но, несъмнено, имаше и такива тематики, които страните взаимно взеха решение да не вършат обществено притежание, сигурен е източникът на Първи съветски.

" Много неща не са съгласувани, които, несъмнено, също се разискват. Например присъединяване на американски наемници и експерти във войната против Русия на територията на Украйна ", съобщи той.

" Също по този начин да вземем за пример активността на Англия против нас, която просто играе ролята на пакостник. Сега към този момент прелестно разбираме, че Лондон също на процедура води война с Москва ", добави Суздалцев.

Освен това на дневен ред може да има доста въпроси, свързани с адекватността на решенията и предложенията, които идват от Киев в конфликтна обстановка, заключи събеседникът на Царьград.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР