Андрей Рубльов винаги е бил известен с бурния си нрав,

...
Андрей Рубльов винаги е бил известен с бурния си нрав,
Коментари Харесай

На косъм от дисквалифициране: Рубльов почти не отнесе главата на кортаджия

Андрей Рубльов постоянно е бил прочут с бурния си манталитет, който постоянно му е навличал съществени проблеми. Гневът на руснака постоянно е саморазрушителен и нормално води до извънредно отрицателна серия за него. Често даже сме виждали международният номер 7 да употребява ракетата си, с цел да се удря с всичка мощ, прилагайки си един тип самонаказание. Самият играч е добре осведомен с проблематичния си темперамент и неотдавна съобщи, че се старае да бъде по-спокоен на корта, само че очевидно към този момент опитите на Рубльов са изцяло безуспешни в това направление.

Днес 24-годишният тенисист беше на път да напусне прибързано Ролан Гарос, тъй като още веднъж разреши страстите му да вземат връх над разсъдъка. Това се случи, откакто той загуби първия сет от дуела си против корееца Сон-уу Куон. В този миг руснакът изцяло загуби надзор над държанието си и изстреля топка гневно към стола си за отмора, а тя рикошира от него и събори шапката на един от кортаджиите, който се размина на милиметри със сериозен удар в главата. Своеобразният очерк на тенисиста не завърши с този акт, защото последва мощно мятане на бутилка вода в земята. Съдията пък само насочи предизвестия на седмия подложен, чиято висока класа му разреши да реализира поврат и да се класира напред в шампионата.

Впоследствие Рубльов беше помолен да разяснява въпросната преживелица, а някогашният четвъртфиналист в Париж показа, че държанието му е било безусловно недопустимо, имайки поради по какъв начин е заплашил различен човек и ще се постарае в никакъв случай поведе да не работи по подобен метод.

Anything to say my loveley TT, the last bastion of morality? Rublev almost rip off the assistant`s head...
— James (@aiamjames)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР