Андрей Рубльов (Русия) се класира за полуфиналите на турнира по

...
Андрей Рубльов (Русия) се класира за полуфиналите на турнира по
Коментари Харесай

Андрей Рубльов се класира за полуфиналите на турнира по тенис в Хонконг

Андрей Рубльов (Русия) се класира за полуфиналите на шампионата по тенис за мъже на твърди кортове в Хонконг от сериите АТР 250. В спор за място на финала руснакът ще се изправи против китаеца Цзюнчън Шан.

Рубльов преодоля на четвъртфиналите осмия подложен Артюр Фис (Франция) с 6:4, 1:6, 6:2 за час и 53 минути игра. Един пробив му бе задоволителен, с цел да завоюва първия сет, само че във втората част започва неприятно, изостана с 0:5 и след 1:6 позволи равнене. Началото на третия сет бе с противоположен знак за Андрей Рубльов, който поведе с 3:0 и затвори мача при 6:2.

Цзюнчън Шан отстрани американеца Франсис Тиафо след 6:4, 6:4 в дуел, траял час и 30 минути.

Австриецът Себастиан Офнер и Емил Руусувуори от Финландия ще играят в другия полуфинал. Офнер в профил испанеца Роберто Баутиста-Агут с 6:4, 6:4 след час и 25 минути игра, а Руусувуори се наложи над руснака Павел Котов с 6:3, 7:6(4).

Финландският тенисист изигра безапелационен първи сет, само че във втората част изпусна задатък от 5:3. Котов изравни за 5:5 и поведе с 6:5, само че Емил Руусувуори съумя да стигне до успеха след час и 49 минути игра.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР