Андрей Рубльов разделя Григор Димитров от място на финала в

...
Андрей Рубльов разделя Григор Димитров от място на финала в
Коментари Харесай

Световният номер 7 и шампион от Монте Карло разделя Григор от място на финала в Шанхай

Андрей Рубльов разделя Григор Димитров от място на финала в Шанхай. Руснакът взе реванш от Уго Юмбер за провалянето, което французинът му нанесе през предходната седмица в Пекин и продължава да мечтае за втора " Мастърс " купа през сезона, откакто към този момент сграбчи трофея в Монте Карло. Световният номер седем нямаше безусловно никакви проблеми в днешния си дуел и се наложи с безапелационното 6:3 6:2 за тъкмо час и 29 минути игрово време.

Любопитното е, че всички шест досегашни мача на Григор и Рубльов са изиграни на твърда настилка, каквато е и тази в китайския мегаполис, като двамата са си разменили по три победи. Последният им конфликт датира от предходната година във Виена, когато нашият съотечественик надделя руснака в поредни сетове.

Припомняме ви, че Рубльов е последният останал член на топ 10 в шампионата и до момента е безусловно праволинеен в изявите си, откакто премине към етапа на финалната четворка без изгубен сет, само че Григор също играе свръхестествен тенис през миналите дни и привидно ни чака един първокачествен тенис театър.

Bromance on pause ⏸️
— Tennis TV (@TennisTV)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР