Андрей Ковачев: ВМРО-ДПМНЕ ползва комунистически лъжи и шири омразаЗа пореден

...
Андрей Ковачев: ВМРО-ДПМНЕ ползва комунистически лъжи и шири омразаЗа пореден
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: ВМРО-ДПМНЕ ползва комунистически лъжи и шири омраза

Андрей Ковачев: ВМРО-ДПМНЕ употребява комунистически неистини и шири ненавист
За следващ път ВМРО-ДПМНЕ показва липса на историческа памет и насажда ненавист, разпространявайки исторически операции по отношение на България. Това съобщи пред БГНЕС евродепутатът Андрей Ковачев, един от най-активните български политици, подкрепящ евроатлантическата интеграция на Република Македония.

Поводът за неговия коментар бе изказването на представителя на ВМРО-ДПМНЕ Наум Стоилковски, което беше изпълнено с ненавист и реторика, напомняща интервала след 1945 година насам, когато на власт беше югославският деспот Тито.

“Говорителят на партия с чертите букви "ВМРО" приказва за "бугарски фашисти"??? Липса на действителна историческа памет за това къде са били Вътрешна македонска революционна организация по време на българската администрация на Македония или още веднъж злоумишлен коментар от тази партия по отношение на България? Докога ще насаждат ненавист? Докога ще повтарят лъжите на титовите и на българските комунисти? ”, запита Андрей Ковачев.

Той уточни, че даже СДСМ напоследък не приказва за "бугарски фашисти", само че "сестринската партия" /ВМРО-ДПМНЕ спада към фамилията на ЕНП – бел.ред./ очевидно не може да отвикне.

“Вече второ потомство в управлението на тази партия израства с историческите операции по отношение на България! Само истината може да ни избави и ще ни избави! ”, безапелационен е Ковачев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР