Андрей Желязков даде интервю за Меридиан мач. Ето някои от

...
Андрей Желязков даде интервю за Меридиан мач. Ето някои от
Коментари Харесай

Жужо: Днес Зума щеше да струва 100 милиона

Андрей Желязков даде изявление за " Меридиан мач ". Ето някои от акцентите в изявлението му:

" Аз попаднах във футбола в точното време, на точното място. Дойдох таман когато ЖСК Славия още веднъж се раздели на Славия и Локомотив. Ако това не беше станало, несъмнено за мен нямаше да има място. Но най-важното от всичко беше доверието, което ми се даде. Дойдох от Трета лига или зоните, както им споделяха тогава. И внезапно титуляр в Славия. Всеки би трябвало да получава късмет и да го употребява.

Сега има доста погрешно ръководени клубове, с неправилна политика. Едно време, в случай че имаше толкоз чужденци, ние по какъв начин щяхме да станем футболисти? Сега не дават късмет на младите. Пускат ги за 15 минути и като сгрешат, ги сменят.

Вярно е, че доста момчета не са подготвени, когато пристигна време да влизат в мъжкия футбол. Но има и съществени, вървят на фитнес, четат.

Станислав Иванов, Филип Кръстев, Мартин Минчев, Шопов от Ботев - ето ви няколко, които се развиват доста. Проблемът е да не тръгнат по лесния път на звездоманията, а по верния.

Казват, че и изискванията в школите са неприятни. Така е, само че ние преди време не израснахме на по-хубави терени. По-корави бяхме, не мрънкахме толкоз доста. Играчите бяха доста по-отговорни. А в този момент на стадионите към този момент няма и кой да те освирква.

Едно време имаше доста почитание към футбола и футболистите, цялостни бяха стадионите. Че футболът беше по-бавен, е ясно. Но и тогава имаше играчи, които бягаха по 10-12 километра на мач. Е, имаше и такива като Христо Бонев и Начко Михайлов, които не бягаха доста, само че с един пас решаваха мача. По-колегиални бяхме един към различен. Обстановката беше друга - сядаха левскари и цесекари един до различен на стадиона и дружно гледаха мачовете. Сега има доста повече завист. Един Бонев през днешния ден щеше да коства 100 милиона. Убеден съм ", сподели Жужо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР