Андрей Иванов говори след спечеления бронз на ЦСКА в Националната

...
Андрей Иванов говори след спечеления бронз на ЦСКА в Националната
Коментари Харесай

Андрей Иванов: Цял сезон работихме да стигнем до финал

Андрей Иванов приказва след извоювания бронз на ЦСКА в Националната баскетболна лига. " Червените " надиграха с 86:72 Рилски състезател и затвориха серията от " дребния край " на Националната баскетболна лига с 2-0 в своя изгода. В днешната борба в столицата №23 записа 8 точки, 10 битки и 7 асистенции.
 ЦСКА се задоволи с бронзовите медали в НБЛ ЦСКА се задоволи с бронзовите медали в НБЛ
" След завръщанете на ЦСКА от 13 години страстите са приемливи, само че отново не е това, което ми беше в главата. Цял сезон работихме да стигнем до край. Да, за купата стигнахме, не успяхме там, както и за шампионата, само че мисля че най-малко се преборихме за влиятелно място. Не мисля, че третото място е чак огромно отчаяние, само че сигурно всеки един от нас искаше да играе край. 

Лично моя оценка е, че за себе си, малко разочароващ сезон, поради цялата ми игра - знам, че мога много повече. Да бъда почтен, не чаках толкоз лесна серия с Рилски състезател, може би при тях това отпадане от финала, на който не можаха да отидат, по-зле се е отразило в сравнение с при нас. Ние се събрахме, говорихме, че би трябвало да приключим сезона по допустимо най-хубавия метод, макар всички травми, трима индивида са контузени, тъй че мисля, че би трябвало да сме удовлетворени. 

Не мога още да кажа дали оставам в ЦСКА. Надявам се скоро да се разбере, само че на този стадий нищо не мога да кажа. За финала: Бургас играе добре, както и Ботевград. Ще бъде забавно, в случай че Ботевград завоюва идващия мач, мисля че една концепция по-лесно могат да затворят тази серия, само че не би трябвало да се подценява и тима на Бургас ", показа центъра на " армейците ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР