Андрей Гюров определи като димки информациите за свързаност на ПП

...
Андрей Гюров определи като димки информациите за свързаност на ПП
Коментари Харесай

Андрей Гюров нарече „димки” информациите за свързаност на ПП с казуса Nexo

Андрей Гюров дефинира като „ димки ” информациите за съгласуваност на Политическа партия с проблема Nexo:

„ Проверки и следствия текат от няколко месеца, за какво беше решено от българската прокуратура да стартира дейности и да даде конференция тъкмо в деня преди да бъде връчен третия мандат е нещо, което прокуратурата би трябвало да отговори ”.

Като минимални дефинира възможностите на Българска социалистическа партия да сформира държавно управление с третия мандат ръководителят на ПГ на Политическа партия. Той акцентира пред БНР, че групировката няма да отстъпи от позицията си за поддръжка на Украйна и за отдръпване на измененията в Изборния кодекс:

„ Нека да кажем, че ние положихме в действителност доста съществени, градивни старания във втория мандат и сложихме на масата тези цели, от които ние не можем да отстъпим. Ние направихме там стъпки в посока единодушие. Мислихме, че сме създали от наша страна всичко, което е належащо и в този момент е въпрос дали Българска социалистическа партия е подготвена да премисли някои от своите позиции тъкмо по тези тематики. Без такова преосмисляне не би било мислимо за нас в този миг да подкрепим един подобен трети мандат ”, сподели Гюров.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР