Андрей Гридин печели третия сезон на риалитито Игри на волята,

...
Андрей Гридин печели третия сезон на риалитито Игри на волята,
Коментари Харесай

Андрей печели „Игри на волята”

Андрей Гридин печели третия сезон на риалитито „ Игри на волята ”, издадоха пред „ Уикенд ” източници от продукцията. Снимките на шоуто завършиха от дълго време, а спечелилият още веднъж е решен на арената, а не посредством зрителски избор.

Финалната борба се е провела преди месеци, като към този момент е ясно кой е спечелил сумата от 100 000 лв.. Това е 32-годишният бежанец от Казахстан, настояват информаторите ни. Факт е, че той се показва и най-добре в идващите, още неизлъчени, епизоди на надпреварата. Въпреки че е измежду най-успелите ултрамаратонци ски-бегачи на страната си, която показва на Олимпийските игри в Сочи, Андрей твърди, че е напуснал родината, тъй като не му харесвали „ игрите и машинациите в спорта и по какъв начин се управлява той “ в Казахстан. В България, в общи линии, му харесвало повече.

В началото на предаването Андрей бе безмълвен и предпочиташе да слуша и следи в сравнение с да приказва. Казваше, че делата на арената са по-важни, в сравнение с приказките на масата. В последно време стана малко по-разговорлив, само че постоянно държанието му остава завалено от неговите съотборници.

Преди известно време Георги Рабухчиев от тима на „ Приключенците ” разкри, че шоуто ще бъде извоювано от жена . Мъжагата призна пред родния фитнес влогър Георги Шишков, че може да отнесе санкция от 30 000 лв. поради това, че разкрива кой е спечелилият. В началото всички се вързаха на Рабухчиев и взеха думите му за чиста монета, само че в действителност най-вероятно това е била умела тактика и той е желал да заблуди феновете и почитателите на предаването. „ Трябва да е вманиачен, че да издаде кой печели. От продукцията могат да го глобят повече от солено и няма да може да им се издължи години наред ”, разясниха други участници.

През 2019 година Добрин завоюва първия сезон на „ Игри на волята ”. Тогава зрителският избор дефинира огромния победител, който сграбчи огромната премия от 200 000 лева Вторият сезон на шоуто към този момент беше с нови правила и премия. Победителят се решаваше на арената, а не от феновете, а наградата бе на половина понижена – 100 000 лв., каквато е и до момента.

Мениджърът клинични изпитвания победи в миналогодишния сезон на риалитито. Тази година разпоредбите са същите, каквото бяха предния сезон и най-вероятно Андрей ще си тръгне с огромната премия.

Както „ Уикенд ” писа, рейтингът на „ Игри на волята ” тази година е рекордно висок. Предаването най-сетне съумя да надвие съперника си „ Фермата ”, който записва един от най-слабите си сезони. Под въпрос е дали следващата година шоуто въобще ще върви в ефира на Би Ти Ви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР