Андрей е големият победител в третия сезон на Игри на

...
Андрей е големият победител в третия сезон на Игри на
Коментари Харесай

Андрей победи в третия сезон на `Игри на волята` |

Андрей е огромният победител в третия сезон на „ Игри на волята: България “. Симеон и Паулина заемат второ и трето място след финалната борба в петък вечер.

Андрей завоюва първото място и стана притежател на огромната премия от 100 000 лева, откакто в продължение на три месеца 24 участници се изправиха пред тествания за тялото и духа на едни от най-обаятелните местности по Южното Черноморие и Странджа. Във финалната битка трима воини – Паулина, Симеон и Андрей. Победителят съумя да премине през финалната игра със забележителна експедитивност и сръчност.

„ Тази победа е доста скъпа. За разлика от спортовете, в които аз се състезавам, тук излизам всеки ден на Арената без да знам какво ме чака. Победата значи доста за мен. Благодаря на всички противници, които ме направиха по-добър. Благодаря на водещите и на целия екип. Ще влагам цялата премия в детето си и в нейното бъдеще “, бяха първите думи на Андрей след успеха.



Снимка: Нова тв

Във финалната борба Андрей се изправи против най-големия си противник Симеон и против първата жена, стигала до край в „ Игри на волята: България “ – Паулина. Десет секунди не доближиха на дамата, с цел да продължи във втория стадий на играта, което й донесе почетната трета позиция. „ Тръгвам си отсам като една горда жена, която е съумяла да стигне до огромния край. Много съм щастлива “, показа Паулина.

Резултатът в борбите сред Андрей и Симеон до през днешния ден бе безусловно еднакъв и на последната борба на Арената стана ясно кой е по-добрият боец. Въпреки враждата им, след края на играта и двамата демонстрираха взаимно почитание. „ Ти беше по-добър от мен. Радвам се, че най-после си стискаме ръцете “, сподели Симеон и поздрави огромния победител.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР