Андрей Чорбанов е приет на 19.03 (петък) в болница с

...
Андрей Чорбанов е приет на 19.03 (петък) в болница с
Коментари Харесай

Андрей Чорбанов – в болница, човечността – в кома

" Андрей Чорбанов е признат на 19.03 (петък) в болница с ПСР положителен тест за Ковид и двойна бронхопневмония ". Така стартира дълга обява във Facebook, възпитател и специалист по ръководство на рецесии според своето обучение.
Прочетох деликатно поста на господин Велков и персоналното ми мнение е, че неговото предпочитание посредством новината е да покаже какъв брой е прав за всичко, което приказва за ковид и го прави по един, според мен, неподобаващ метод.
Да, прав е господин Велков. Да, вирусът е рисков и не е грип, нещо надалеч повече е. Да, болестта би трябвало да бъде ръководена, тъй като има минимум два огромни риска, в случай че не бъде. Първо, да се срине основополагаща за всяка страна система като здравната. Второ, вирусът да мутира до нов вариант (сега нов вариант няма, има разновидности – вариант ще има, в случай че нито едно от антителата против SARS-CoV-2, които се създават след преболедуване или след ваксина, не работи –, един от най-хубавите ни лекари-вирусолози). Ако има нов вариант, почваме всичко от начало – никой няма да има какъвто и да е имунитет, а към този момент човечеството няма да е на равнището на богатство, в което беше при започване на 2020 година. С други думи, дори няма да почнем през цялото време - ще почнем от позиция, в която ще сме по-близко до явните времена на " по-силният оцелява ".
Нека обаче господин Велков самичък каже – педагогичен способ ли е да убедиш някой в нещо, в случай че му го натякваш, в случай че сочиш с пръст на правилото " аз споделих ли ти "? Той самият по този начин ли прави като преподавател? Без самият аз да съм физик, се сещам за третия закон на Нютон – този, че всяко деяние има равно по мощ и противоположно като посока друго деяние. Та като натякваш и безусловно крещиш на някого твоето, какво става като реакция насреща? Този урок мисля всеки го усвоява още от ранна детска възраст с родителите си, а умните го запомнят добре в зрелия си живот!
Проф. Андрей Чорбанов безусловно несъмнено за мен изговори доста неща на тематика COVID-19, които сътвориха рисково публично държание, които навредиха извънредно доста – мъчно е даже да сметнем какъв брой тъкмо. Обаче тъкмо случилото се ни дава скъп урок, който е извънредно време да научим. В науката, а и в еволюцията, в никакъв случай не стигаш до триумф, в случай че всички мислят и работят еднообразно! Когато това стане, е по-страшно от който и да е (корона)вирус – тогава изчезваш от Вселената като тип. Думите и дейностите срещу твоята теза и схващане са единственото нещо, което те кара да ставаш по-добър, да еволюираш – касае се за всеки. Всъщност същият образец ни дава и вирусът – той към този момент има хиляди и хиляди разновидности, само че оцеляват единствено няколко, с цел да стане по-лош за нас – другите, които се оказват неточности, защото не устоят инспекцията на живота и времето, умират. Но без тях няма да се появят и тези, които работят! Ето това би трябвало да разберем и ние - да си отваряме очите и ушите, с цел да разберем в точния момент като си употребяваме мозъка кое не устоя инспекцията! И идващият път да не се ловим отново на същото - като всякакви политически мантри по какъв начин е доста хубаво да си пореден през цялото време за вирус, който още не сме опознали изцяло! Да си променяш мнението и позицията за нещо, което опознаваш непрестанно, в действителност е най-последователното нещо, изключително в науката! Другото е нелепост - т.е., неверна разновидност!
В този ред на мисли това, което ни сплотява, е възприятието на съпричастност. Човечността. Да си подадем ръка, когато би трябвало. Някои не желаят, някои не могат, само че различен метод да ги убедим, с изключение на да им подадем ръка, няма. Иначе става по този начин, че даже един вирус, който няма лично ДНК, е по-умен от нас, хората – " Венецът на природата "!
И за край, още веднъж към господин Велков – преди време, питахме Ви тогава, въпреки и не толкоз изчистено ясно, колкото в този момент ще повторя: Вие какво оферирате да създадем, с цел да можем в дълготраен проект хем да удържим вируса, хем да не стане по този начин, че немотията да отчая милиони по този начин, както? По обучение сте специалист по ръководство на рецесии – апелирам, кажете?! Така, както споделихте в своя профил във Facebook нещо в действителност стряскащо, което като нищо дефинира нашето бъдеще - какво обаче решението?:
п.п. Колкото до това дали проф. Чорбанов е болен за повторно от ковид, дано създадем и друго значимо конкретизиране – не всеки, който е бил инфектиран за пръв път, образува антитела, които да са вируснеутрализиращи. Това беше демонстрирано още с изследване от Ухан –! Затова и работещите ваксини са толкоз значими – те обезпечават такива антитела! А дали е бил болен през 2020 година, може да каже единствено самият Чорбанов - както и да посочи дали тогава е правил PCR тест, какво е посочил той и надлежно за какво още няма проби, които да демонстрират на 100% инфектиран ли си или не си. Експертни въпроси, а проф. Чорбанов е специалист - въпросът е да не приказва по експертизата си като политик! Защото в този момент с цялостно право стана приказката за Лъжливото овчарче!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР