Андрей Арнаудов, който е и председател на кампанията ДНК, разкри

...
Андрей Арнаудов, който е и председател на кампанията ДНК, разкри
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов разкри как ще стимулира младите да стават родители

Андрей Арнаудов, който е и ръководител на акцията ДНК, разкри в изявление пред БЛИЦ, по какъв начин ще подтиква младежите да стават родители. Мотото на акцията е „ Направи го в този момент! “, а организацията, която към този момент действа цели три години, през 2019 година ще работи в три съществени насоки – да стимулира младежите да станат родители, да им помогне да вземат осведомено решение за рисковете, които крие закъснялото родителство и да сложи на дневен ред нови практики за взаимоотношение сред бизнеса и младите българи у нас и по света.

Един от методите, по който акцията ще реализира своите цели, е като сътвори Обществен съвет, в който ще вземат участие сполучливи българи, осъществени в разнообразни сфери. Те ще бъдат мотор на неправителствената организация и образец за младежите.
Андрей Арнаудов споделя още, че през тези три години, откогато действа акцията, настройките на обществото са се трансформирали и хората са почнали да осъзнават, какво в действителност е демографията и за какво е от голяма важност да има раждаемост.
По отношение на изданието на акцията през тази година, той споделя още и че за първи път двойките, записали се в акцията, ще имат опцията да получат най-важните неща за развъждането на детето им през първите 12 месеца: облекла, памперси, храна и козметика. На лотариен принцип пред нотариус ще бъдат определени 20 фамилии, които ще получат своя „ Бебешки ДНК пакет ”, всеки от които на стойност 5 000лв.
И до момента в който демографията в действителност се състои от емиграция и раждаемост, Андрей Арнаудов споделя, че би трябвало да бъдат осъществени и акции, свързани с емиграцията на българите.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР