Андрес Иниеста съживи отново страховете от възможното му напускане на

...
Андрес Иниеста съживи отново страховете от възможното му напускане на
Коментари Харесай

Иниеста, не стигай до крайности!

Андрес Иниеста съживи още веднъж страховете от вероятното му овакантяване на Барселона след края на сезона, макар че предходната година възобнови контракта си с клуба доживотно. Това се случи след края на мача с Челси, когато се показа на познатото си високо равнище, при все това едвам се бе възстановил за конфликта.

Публиката на „ Камп Ноу” реагира на неговите думи, като му посвети песни и викания при влизането му в игра в срещата с Атлетик Билбао и по този начин изиска от славния деец да не си стяга куфарите най-после на сезона, а да остане в обичания клуб.

Иниеста упорства, че няма желание да удължава даже и с един ден своя стадий в Барса и че не желае да излиза, че се възползва от клуба макар направения жест с доживотния контракт.

Няма обаче потребност и да стига с думите си до крайности, най-много да не мисли, че е в тежест на тима, тъй като към сегашния миг именитият полузащитник има нужното игрово равнище да е неоспорим титуляр за „ блаугранас”. Доказва го също така при всяка получена опция за изява: продължава да върти цялата игра на отбора и да прави разликата със противниците.

При все това, в случай че решението на Иниеста е да си стегне куфарите и да емигрира към Китай, ще го приветстваме и ще му благодарим за прощален път за всичките му големи старания за Барса през цялото му време в клуба. Дълъг живот, Андрес!
Чавиер Ортуньо, „ Спорт” Примера дивисион 29 кръг, неделя 18 март  Барселона 2:0краен резулат  Атлетик Билбао
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР