Андреев очаква информация от институциите на какъв етап са дипломатическите

...
Андреев очаква информация от институциите на какъв етап са дипломатическите
Коментари Харесай

Тежката Изповед На Желяз Андреев! Даже И Да Бъде Оправдан В България Може Да Остане Затворник В Собствената Си Държава!

Андреев чака информация от институциите на какъв стадий са дипломатическите диалози по проблема. Нямаме информация какво тъкмо се случва в Маями и на какъв стадий са следствията, заяви той.

Относно акцията за набиране на средства в дарителска сметка, открита благодарение на националния омбудсман, Желяз Андреев описа:

" В момента срещаме две усложнения - първото е финансовото, защото хонорарите стартират от 40-50 хиляди $. Другото е, че тези предложения, които сме намерили, са просто предложения в интернет. Затова се опитваме да намерим предложен юрист - някой, за който знаем, че може да свърши работа. Не може просто по този начин на доверие да оставиш ориста си в ръцете на човек, който преди малко си намерил в интернет. "

За задачата вицепремиерът Валери Симеонов е посъветвал Желяз да се свърже с българската общественост в Маями, стана ясно от диалога.

" Дори нещата тук да се развият наред за мен и за останалите българи, ние към момента ще имаме повдигнати обвинявания в Съединени американски щати, а там обвиняванията нямат отминалост. Това значи, че ние можем да останем пандизчии в личната си страна. Не можем да напущаме страната. Тази нелепа алена бюлетина (червена бюлетина имат единствено най-опасните хора в света) не ни разрешава изобщо да излизаме отвън границите на страната. Доколкото разбрахме, " рухването " на бюлетината зависи единствено и само от Съединени американски щати. Затова е доста значимо обвиняванията да отпаднат там ", уточни Желяз Андреев.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР