Андреа започва да буди все повече съжаление. За нея отдавна

...
Андреа започва да буди все повече съжаление. За нея отдавна
Коментари Харесай

Състоянието на Андреа се влошава! Певицата на инжекции за диабетици, за да излезе пред всички като разгонена уличница

Андреа стартира да буди от ден на ден страдание. За нея от дълго време се приказва, че е психологично болна, само че се оказва, че има и различен здравословен проблем.

Както е известно, певицата има проблеми с килограмите. Ту напълнява и ту отслабва. В резултат здравето й се влошило, захарта й трайно скочила и тя подхванала медицински ограничения.

От известно време фолк дивата приема „ Оземпик “. Това е лекарство за диабетици, което Андреа приемала посредством инжекция в стомаха, все едно в действителност е болна от диабет.

Лекарите я принудили да взима лекарството, тъй като открили положението й като преддиабетно.

Това положение вреди и на душeвността, настояват някои експерти. Чрез него може да се опишат и скандалните неща, които някогашната на Кубрат Пулев прави.

Наскоро тя снима новото си видео. Словенецът Тибор Голоб го снима, а в него Андреа е чисто гола. Лежи на легло и се държи за гърдите. Изглежда доста разгонена, заради което си навлече един куп рецензии.

Андреа сама си финансира видеото, чийто бюджет е цели 50 000 лева Тя твърди, че ги е икономисала от участия, само че това не оправдава, че се демонстрира като някоя уличница, която единствено чака някой да я „ закове “.

Андреа е единствено на 36 година, а към този момент има значително проблеми със здравето. Няма и дете, което да й е разтуха в тежките тествания. Сменя мъжете в леглото си, само че по този начин и не намира някого, в който да се влюби.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР