Андреа все още не е превъзмогнала раздялата си с Кубрат

...
Андреа все още не е превъзмогнала раздялата си с Кубрат
Коментари Харесай

Андреа си клъцна ухото

Андреа към момента не е превъзмогнала раздялата си с Кубрат Пулев. Блондинката претърпява извънредно мъчно неналичието на половинката си. За душевната ѝ тъга приказват постовете ѝ в Инстаграм. Певицата разгласява секси фотография, на която поради фотошопа даже е отразяла ухото си, а под фрагмента изля тъгата си:



„ Защо сме толкоз изхабени? Защо като сме млади, сме буйни, смели, благородни, вярващи, а на 30 години към този момент сме изцяло износени? Защо човек попада в прочувствения капан на несъразмерната консумация, различен си пуска патрон в главата, трети търси разтуха в алкохола? Защо хората задушават страха и тъгите, цинично потъпквайки портрета на тяхната чиста и красива младост? Защо като един път паднем, не вършим опит още веднъж да се надигнем. Защо като сме изгубили едно нещо, не търсим друго? Защо? “

На фотографията за следващ път устните на някогашната на Кубрат Пулев не са си на мястото, очите и носът също са ретуширани.
Но дясното й ухо е съвсем невидимо и е непропорционално позиционирано по отношение на лицето. Последователите й в Instagram не стопират да й вършат забележки да бъде по-естествена и същинска, само че тя настойчиво продължава да поправя фотосите си.



Припомняме ви, че дългогодишната връзка на Андреа и Кобрата се разпадна в края на март. Въпреки че не са коментирали публично повода за раздялата, в светските среди плъзна слух, че боксьорът е заживял с по-млада хубавица. Други допускат, че неналичието на брак е главната причина 12-годишният романс да се провали с гръм и тропот. "Твърде съм млада за женитба и съм прекомерно остаряла, с цел да вземам участие в хлапашки игри. Наслаждавам се на необвързания живот, " разяснява тогава певицата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР