Андреа спокойно може да мине за най-моногамната фолк певица. Блондинката,

...
Андреа спокойно може да мине за най-моногамната фолк певица. Блондинката,
Коментари Харесай

Андреа била само с трима мъже: Съжалявам, че 13 години е бях вярна Кубрат!

Андреа умерено може да мине за най-моногамната фолк певица. Блондинката, която е някогашна моделка, е имала интимни връзки единствено с трима мъже, издадоха близки до русокоската пред „ Уикенд ”.

Учудващо за разкрепостеното й държание на сцената, както и за разголените й фотоси, само че източникът ни издаде, че фолк дивата не е поглеждала различен мъж по време на 13-годишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев. „ Тя в действителност му беше вярна. Именно поради това я боли от това, което се случи и от безкрайните му изневери ”, описват нейни другари.

Двамата се залюбиха, когато тя бе едвам 20-годишна, а малко по-късно спортистът й предложи брак, като бе скрил пръстена в чаша шампанско. Романтичното предложение бе преди повече от 10 години на яхта в морето, която Кубрат бе наел особено поради певицата. Двамата по този начин и не стигнаха до гражданското. 
Приятелките на Теодора, както е същинското име на певицата, се кълнат, че преди Кобрата тя е имала единствено двама мъже в живота си. Първият е бил Янко, някогашен гард на дупнишките Братя Галеви, с който тя е имала няколко години буйна връзка и даже е посветила първата си ария „ Като чужд ” точно на него. След това фолкаджийката е имала още едно гадже, а по-късно на хоризонта се появил боксьорът Кубрат Пулев.

Докато  Кобрата й бе избраник не се осмеляваше да гледа на открито, а и никой от противоположния пол не смееше да я смъква, знаейки с кого има връзка. Пък и тя нямаше нужда да бъде с различен ”, разкриха източниците на изданието.

От много време се знае, че Андреа не може да се похвали с богат полов опит, тъй като още на 20 стартира връзка с боксьора, поради който остана без пукнат любовник. Днес русокоската, която след раздялата си с Кобрата се взе в ръце – отслабна и стартира да се грижи за външния си тип, съжалява, че е посветила най-хубавите си година на неверника Кубрат.

Припомняме, че силиконовата русокоска развя брутални детайлности за връзката им обществено и в обществената мрежа инстаграм разкри, че Кобрата й е изневерявал неведнъж, до момента в който я молел да му роди дете.

Иначе сагата сред Андреа и боксьора продължава. Преди дни певицата посрещна с нов татус отговора на някогашния си избраник. Спортистът даде обстойно изявление пред Ники Кънчев в рубриката му в интернет уебсайт, като засегна и раздялата с фолкпевицата, както и прочувствените й постове в обществените мрежи. Блондинката не отвърна на коментара му. Вместо това показа клипче, в което се вижда по какъв начин й вършат нова татуировка на врата – знакът на зодията й Водолей. Все отново малко след изявлението на Кубрат, Андреа отговори на въпроси на фенове в инстаграм, от които стана ясно какво е мнението й за изневярата, както и защо съжалява.

„ Хората изневеряват, когато имат неверна визия за морал и за това кое е правилно и кое е неверно. Изневярата става и когато човек не има вяра в себе си, не е убеден. Тогава основава неверна визия за себе си. Изневярата не постоянно се състои в полови връзки. Изневярата към личните ти вярвания е най-голямото изменничество ”, показа Андреа. Тя съжалява за това, че през последните години е разрешила на някои хора да въздействат на кариерата й.

„ Никога повече! ”, написа певицата в отговор отново на собствен почитател, с което сътвори усещането, че приготвя огромното си завръщане в попфолка. В последно време Андреа залага най-вече на интернационалните планове, като последно в края на април показа своя версия на обичаната ария „ Повей, ветре ” на Паша Христова. Любопитен отговор даде Андреа и на въпроса на собствен обожател дали има вяра още в хората: „ Не имам вяра в празни приказки! Много е грозно да приказваш за национализъм, за свободен дух, за това по какъв начин хората сами би трябвало да си имат вяра, да бъдат обединени, чисти и да бъдат същински! А в това време самия ти да знаеш, че в огледалото не виждаш същинската си същина ”. 

Кубрат, от своя страна, свърза раздялата с Андреа с подтекста на диалога, в който показа убеждението си, че това, което ни държи живи, са „ тези страсти, тези моменти на необикновено, нещо, което е оттатък естественото ”. „ Тя е един неповторим човек. Повече от неповторим... Няма по какъв начин човек като мен да е бил с някого толкоз доста и дълго време ей по този начин. За страдание ние не успяхме по този начин да се съвместим... Когато и двамата са известни персони в една връзка, е доста мъчно. И аз отново обаче ще се върна към себе си и ще приема виновността в себе си за това, че не успяхме ”, показа Кубрат Пулев. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР