Андреа шокира феновете си с новината, че си е направила

...
Андреа шокира феновете си с новината, че си е направила
Коментари Харесай

Андреа си направи профил в OnlyFans


Андреа шокира почитателите си с новината, че си е направила профил в уеб страницата OnlyFans, който закупи известност с предизвикателното си наличие. Потребителите на платформата заплащат месечна такса, с цел да се абонират за канала на дамите, към които имат интерес, а множеството от тях споделят много голи фрагменти, написа woman.bg.

 Андреа си направи профил в OnlyFans и разгласи цената си (СНИМКА) - 2

Кратка информация в уеб страницата демонстрира, че цената, която Андреа е определила за достъпа до своето наличие възлиза на 18.99 $ на месец. В тази такса се включва и опцията за писане на персонални известия с поп-фолк изпълнителката. Засега Андреа има 39 поста, които несъмнено са заключени и близо 1000 лайка. Поп-фолк изпълнителката е решила да скрие броя на своите почитатели, които си заплащат абонамент, само че голям брой американки вършат милиони от платформата.

 Андреа си направи профил в OnlyFans и разгласи цената си (СНИМКА) - 3

Рекордьорка в OnlyFans е Бела Торн, която получи 1 милион $ единствено за първите 24 часа, които прекара в платформата, а за първата си седмица тя изкара цели 2 милиона! Сред последните попълнения в нея са някогашната брачна половинка на Чарли Шийн Денис Ричардс и тяхната щерка Сами Шийн.



Кармен Електра, сестрата на Кейт Мос - Лоти, Карди Би, Кейти Прайс и Амбър Роуз са други известни персони, които не се тормозят да демонстрират голотиите си пред целия свят. А дали други колежки на Андреа ще я последват, правейки си профили в порно платформата, следва да разберем.



Поставете оценка:

☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Оценка 3.5 от 4гласа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР