Андреа се опита да води война и за апартамента ни

...
Андреа се опита да води война и за апартамента ни
Коментари Харесай

Актьорът Васил Драганов: Андреа се опита да води война и за апартамента ни

Андреа се опита да води война и за жилището ни предходната година, само че не съумя, призна пред " Телеграф " артистът Васил Драганов.

През миналата седмица той влезе в светските летописи с признанието за тежкия им бракоразвод, след което някогашната му брачна половинка стартира да вади кирливите им фамилни ризи, детайлности от делото за домашно принуждение, което тя му заведе и загуби.

В момента Драганов е на морето дружно с дребния си наследник Давид.

" С него сме неразделни от две години, той е на 9 година, трети клас и е наясно какво се случва, защото му споделям всичко. Още предходната година той стартира да работи с детски психолог от " Закрила на детето " и неговото умозаключение е, че не го поучава да живее с майка си ", показа звездата от " Комиците " и сериала " Столичани допълнително ".

Той призна, че огромната им щерка Любов не е добре сега. " Много е смутена след всичко, което се изнесе в общественото пространство. Дори е молела майка си да не взе участие по излъчвания и все пак тя е отишла. Любов си живее в нас, през май става на 18 година и може да е независима. Андреа ме упреква, че не й давам децата, а е тъкмо противоположното - тя си намира аргументи да не ги взима даже в събота и неделя, когато й се поставя по решението от развода ни. Сега оправданието е, че прави ремонт. Два пъти е завела дребния на учебно заведение, а ние живеем напълно наоколо и това им е било визията - да го преведе през светофара ", сподели още артистът.

Според него медийните изяви на някогашната му брачна половинка са към този момент от изтощение, защото от предходната година тя го заплашвала, че ще го съсипе. А по отношение на издръжката, на която Андреа е наказана да заплаща за децата след развода, Драганов споделя, че я прави, само че с големи закъснения. " Може би концепцията й е, откакто роди, да спре дефинитивно ", допуска комикът.

Въпреки че двамата са към този момент разведени, той още страда тежко за нея. " Искам да е щастлива, индивидът до нея да е благополучен, да им се роди крепко бебето, изобщо прелестен живот им искам ", добави Васил.

Той изпрати до " Телеграф " и свое публично изказване до медиите, с което желае да спре раздухването на фамилната драма, с цел да не не престават да страдат децата им.

Ето и цялото изказване:

Уважаеми дами и господа,

Във връзка с разразиралата се медийна война и разпространавяни в общественото пространство изказвания, имащи темперамент на директни нападки, обвинявания и внушения от страна на г–жа Андреа Андреева по отношение на някогашния й брачен партньор г–н Васил Драганов, считаме за редно да изложим действителната фактическа конюнктура.

На 12.02.2023 година пред Българска национална телевизия г–н Васил Драганов показа част историята си и какво е претърпял през последните месеци в персонален проект, а точно че се е развел със брачната половинка си, като това се е случило по нейно предпочитание и към сегашния миг двете им деца живеят и се отглеждат от него. Няколко дни по-късно персонално изказване, някогашната му брачна половинка насочи директни обвинявания по отношение на него, с изказвания че е била подложена на домашно принуждение, след което против известния столичен артист стартира чудовищна офанзива от страна на разнообразни медии. За страдание нито една от тези медии не си направи труда да ревизира изнесената от г–жа Андреева информация, дори в противен случай, медиите си разрешиха да интерпретират превратно всяко една дума, казана от г–н Драганов и да вадят от подтекста всяко негово изявление, кредитирайки напълно изказванията на г–жа Андреа Андреева. Така се стигна до лавинообразно разпространяване в медийното пространство на погрешни условия, които по невиждан метод уронват името и престижа на г–н Васил Драганов и го " демонизират ".

Придържайки се напълно към обективната истина, в хоронолигичен ред представяме действителната фактическа конюнктура.

През месец септември 2021 година г–жа Андреа Андреева напуща фамилното жилище, което до този миг населява дружно с г–н Васил Драганов и двете им деца и публично го уведомява, че има извънбрачна връзка и ще живее на фамилни начала с новия си сътрудник. Двете деца, които са на възраст 8 година и 16 година, остават да живеят дружно с г–н Васил Драганов в фамилното жилище.

През месец ноември 2021 година г–жа Андреева подава в Софийски областен съд молба за отбрана от домашно принуждение, с изказвания че по отношение на нея е осъществен акт на домашно принуждение от страна на нейния брачен партньор. В производството по делото се събират всички изискуеми и възможни от закона писмени и гласни доказателства, в това число е назначена и сложна Съдебно писхиатрично психилогическа експертиза на г–жа Андреева. С решение от 22.04.2022 година състав на Софийски областен съд отхвърля настояването на г–жа Андреева за издаване на заповед за отбрана и приема, с което приема, че по отношение на нея не са осъществени твърдяните актове на принуждение от страна на г–н Васил Драганов. Срещу решението на Софийски областен съд е подадена въззивна тъжба от страна на г–жа Андреева, за което е формирано частно гражданско дело пред Софийски градски съд. На 09.01.2023 година г–жа Андреева подава в деловодството на Софийски градски съд молба, с която отдръпва въззивната си тъжба против решението, с което е отхвърлена молата и за издаване на заповед за отбрана. Въззивен състав на Софийски градски съд преглежда молбата и в закрито съвещание и на 10.01.2023 година постановява определение, с което приключва производството по обжалване, в резултат на което решението, с което нейната молба с изказвания за извършно по отношение на нея домашно принуждение от страна на нейния брачен партньор г–н Васил Драганов е отхвърлена и решението на Софийски областен съд влиза в действие.

От месец декември 2021 година сред г–жа Андреева и г–н Драганов е висящо дело за бракоразвод пред Софийски областен съд. На 03.04.2022 година състав на СРС, кото преглежда делото за бракоразвод, постанови определение за привременни ограничения, по силата на което даде упражняването на родителските права върху малолетните деца на г–н васил Драганов, а на майката дефинира режим на персонални връзки с децата в следена среда, а точно контактен център. Това свое определение съдът постанови откакто изиска подробни обществени отчети и мнения от съответните органи по протекция, пред които децата бяха изслушани. От постановяване на този правосъден акт до влизане в действие на решението за бракоразвод режимът на персонални контакти сред децата и майката се изпълняваше прецизно от страна на бащата, за което се изготвяха периодически протоколи и мнения от контактния център.

След извършена порцедура по медиация и дейни дейности по намиране на рационално и уравновесено решение г–жа Андреева и г–н Драганов реализираха съглашение, с което бракът им беше преустановен по взаимно единодушие. Съгласно подписаното споразмение, което е утвърдено от съда с решение на СРС от 09.12.2022 година родителските права се упражняват взаимно от двамата родители, местоживеенето на децата е при техния татко, майката се задължава да заплаща прехрана на децата посредством техния татко.

Към сегашния миг двете деца не престават да живеят при г–н Драганов в жилището, в което постоянно са живяли и се отглеждат от него. С г–жа Андреева децата имат контакти и те се реализират по метод и време, което тя независимо дефинира, по отношение на персоналните си задължения. Така изложената последователност на връзките сред г–жа Андреева и г–н Драганов е съгласно издадените правосъдни актове, които са влезнали в законна мощ. Всеки един от тези правосъдни актове е обществен и е разполагаем на всяка добросъвестна страна, която се придържа към обективната истина.

Готови сме да предоставим дубликат от правосъдните решения персонално, с оглед канфиденциалност и поради събитието, че в извършените пред съответните съдилища производства са налични данни, които имат внимателен темперамент. Не считаме, че в общественото пространство следва да се разискват елементи, защото те касаят само страните в правосъдния развой. Водени от това, ще спестим всевъзможен коментар и няма да обсъждаме нищо, което е било притежание на съда, касаещо г–жа Андреева, нито ще квалифицираме нейното държание в общественото пространство.

Освен това, в тази ситуация е налице нужда да се отбрани интереса на децата на г–жа Андреева и г–н Драганов. За страдание нито г–жа Андреева, нито медиите се съобразиха с това събитие и всяка една медийна обява и скандал в обществените мрежи докара до слагането на децата в тежко прочувствено положение и риск. Нито една медия не регистрира, че " пикантните " детайлности за персоналния живот на една обществена за страната персона, непроверени и превратно интерпретирани, граничещи с откровени неистини ще увенчае с краткотраен рейтинг всяка от тях, само че ще нанесе необратими вреди. Рано или късно този медиен интерес към г–н Драганов ще завърши, само че тези две деца ще продължат да имат тези двама души за свои родители и занапред ще им се наложи да се възвръщат от нанесените им прочувствени вреди.

На последно място, считаме, че специалността, която г–жа Андреева упражнява – публицист в Tribune.bg, допуска тя самата да поддържа висока хигиена в връзката и високи стандарти на публицистиката. Вместо това, е налице медийна корист по отношение на г–н Драганов точно заради специалността и местоработата на г–жа Андреева, която нееднократно е отправяла закани против брачна половинка си, че ще езползва медиите против него. Това на процедура е реалност.

Предвид нанесените към този момент морални вреди на г–н Васил Драганов, който е прочут столичен артист и на неговите деца, които са към момента нълнолетни, той ще употребява всички законови благоприятни условия да отбрани правата си и ползите на децата си при положение, че в медийното пространство продължат да се излагат погрешни изказвания.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР